Miért ilyen nagy érték a lányok szüzessége?
Csinálhatja, de számoljon a társadalom reakciójával, az erkölcsi normák megsértése miatt járó "szankcióval".
A törvény nem tiltja a dolgot, viszont mindenkinek joga van véleményt alkotnia róla.
Szerintem ez egy maradvány régről. Régen meg azért találták ki, mert így a nők nem szexeltek házasság előtt, úgyhogy ha gyerekük született, tudni lehetett, ki az apa.
De ma már szerencsére nagyszerű módszereink vannak a védekezésre.
Egyébként én például nem szerelemből vesztettem el, hanem egyszerűen szexelni akartam, és arra jutottam, hogy miért ne? Pedig nem ma történt a dolog. :) Egy percig se bántam meg. Ettől még nem lettem lotyó, egyszerűen nem misztifikálom túl a dolgot.
A szex jó dolog. Szerelem nélkül is jó, ha vonzódsz a másikhoz szexuálisan. Na persze szerelemmel az igazi, mert akkor van egy erős érzelmi felhangja is, de anélkül is jól tud esni az embernek.
Az sokkal nagyobb baj szerintem, amikor a tinilányok arra hivatkozva, hogy szüzek akarnak maradni, csak a fenekükbe és a szájukba engedik, de oda kb. bárkit. Ezek azok a lányok, akik szűzen is lotyók. Akik betegségeket terjesztenek anélkül, hogy tudnának róla, és akiknek jó eséllyel nem lesz valami egészséges szexuális élete.
De, szoktam inni mások után, nem vagyok finnyás. De ez egy tévhit, hogy a nő "értéke" minden egyes aktussal csökken és "bepiszkolódik" miatta. Ennyi erővel a nő kezét se fogd meg, mert élete során tuti legalább egyszer hozzáért valami gusztustalan dologhoz. Sőt, ne is csókold meg, mert egy évvel ezelőtt rosszul lett és egész nap hányt.
Egyetértek azzal, aki szerint a női szüzesség értéke a patriarchális társadalmakból visszamaradt jelenség. Másrészt a többség egósan áll hozzá a szexualitáshoz, és képtelen elviselni, hogy a partnere előtte mással is együtt volt már. Ez egyrészt birtoklási vágyból, másrészt kishitűségből fakad ("mi van, ha nem vagyok olyan jó, mint az előző partnere?").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!