Lányok! Van itt olyan aki 15 évesen vesztette el a szüzességé? És mien volt? Fájt? Megbántátok?
Figyelt kérdés
(A trollok és egyéb uninteligens,kérdést fel nem fogó emberek kerüljenek a hü*e kommentjeikkel !)2013. ápr. 7. 14:17
1/9 anonim válasza:
nem fájt,jó volt,miért bántam volna meg?
2/9 anonim válasza:
Az elég korai, később veszítettem el, akkor már nem bántam meg.
3/9 first blood válasza:
te látom a nyelvtan könyvedet már elvesztetted :DDD
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
1. válaszoló:
Azért gondoltam,hogy eseteg valaki megbánta,mert sok idősebb mondogatja itt ,hogy "majd később megbánjátok"! mert nekik ennyi idősen nem jött össze.. vagy nemtudom miért. Féltékenység?! Vagy valami ilyesmi.. és ezért kérdeztem rá :) Köszönöm a válaszodat!
2013. ápr. 7. 15:10
6/9 anonim válasza:
Aki 14-15 évesen sőt sok 16 évesen szexelő nem rögtön bánja meg általában hanem évekkel később amikor érettebb lesz,felnőtt,találkozik valakivel akibe igazán szerelmes lesz.
7/9 anonim válasza:
Egyébként miért bánná meg? Felnőttkorába már jobban fogja élvezni ha már akkor rég nem szűz. szerintem
8/9 anonim válasza:
Dehogy fogja jobban élvezni,ellenben kiég,sőt lehet más következménye is,ha korán kezdi,látszik,hogy abszolút nem értesz hozzá
9/9 anonim válasza:
15/l Igen az egészet megbántam később ráértem volna még 3 évet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!