Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki hivatásoshoz forduln...

Ha valaki hivatásoshoz fordulna a szüzessége elvesztése ügyében, akkor hogy kell egy ilyet lebonyolítani?

Figyelt kérdés
Érdekelne a dolgok menete az elhatározástól indulva egészen addig, hogy megtörtént a dolog.
2013. febr. 17. 11:55
 1/10 anonim válasza:
irj nekem privátot és megbeszéljük a részleteket ;)
2013. febr. 17. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
kinézed a számot, felhívod, elmész és megdugod, utána hazatérsz és kajálsz valamit majd alszol.
2013. febr. 17. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Ennyit magamtól is sejtettem. Ezért nem írtam volna ki a kérdést. Kicsit részletesebben gondoltam. Hol érdemes keresni, miről zajlik a telefonos kommunikáció, ott a helyszínen hogy mennek a dolgok (előtte, utána stb.). Valaki csak van errefelé, aki már csinált ilyet.
2013. febr. 17. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért ilyen fontos? Hány éves vagy?

Amúgy először én is megkérdeztem a dokit, mért nem tudom elveszteni (18 voltam, és fél éve volt barátom, sintén szűz), megvizsgált és azt mondta, minden rendben, ha gondolom menjek el pszichológushoz, mert ott a gond. Vagy elveheti ő is vm eszközzel ha nagyon akarom... Egyiket se vettem igénybe, megoldódott... :)

2013. febr. 17. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Azért fontos, mert releváns információ nélkül nem tudom egyáltalán megfontolni se, hogy folyamodjak-e ilyen eszközhöz. 29 vagyok, és igen, ahogy mondani szokták "probléma" van velem (szellemileg), így a hagyományos mód nem működik, illetve működött, hiszen 10+ évvel ezelőtt lett volna normális megtörténnie a dolognak.

A pszichológus jól hangzik, talán 40-50 éves koromra rendbe is szedne annyira, hogy valami 2 gyerekes, 3-szor elvált nőt találjak magamnak. Meg egyébként is, a kérdést arra is ki lehetne írni, mert arról sincs gőzöm se, hogy az hogy működik. De lévén, hogy nem olyan kategóriában vagyunk, és amúgy is szabálytalan egy kérdésben kettőt kérdezni, pillanatnyilag maradjunk az eredeti kérdésnél.

Pillanatnyilag tájékozódásról van szó.

2013. febr. 17. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

be kell menni a polgármesteri hivatalba, ott az ügyintéző ad egy nyomtatványt, ha jól emlékszem akkor szüzességügyi hivatalhoz kell vinni, ahol kérvényezed hogy megdughass egy prostituáltat. Kell 2 tanú, lepecsételik, aztán azt visszaviszed a polgármesteri hivatalba, akik 3 héten belül kiküldik az engedélyt. Ezzel az engedéllyel elmész a prostituáltügyi hivatalba ahol kiutalnak egy prostit neked.

Azt elfelejtettem fentebb mondani hogy a hivatalban döntenek arról hogy 1-2 vagy 3 órára jár-e a dolog. De lehet ilyen-olyan indokokkal 3 órást elérni, meg ugye ha megkened az ügyintézőt az se árt

Röviden ennyi

2013. febr. 17. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
29 évesen szűz vagy? Hova sietsz? Ha eddig nem sikerült ne add fel, ismerkedj a nőkkel valamelyik biztos segít neked.
2013. febr. 17. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérvényezős dolgot le szokták egyszerűsíteni. Van a hivatalban is titkárnő aki fusiban vállal ilyet.
2013. febr. 17. 12:49
 9/10 A kérdező kommentje:
12:47: Nem sietnék én sehová, tudod, csak az a rohadt tesztoszteron. Ennyi idősen már kicsinálja az embert. Az ismerkedés nem megy, mint jeleztem, valóban gondok vannak velem. Nem csak a nőkkel való ismerkedésben, hanem úgy globálisan szociális téren. Nemhogy kapcsolatig vagy szexig, de beszélgetésig se jutok el.
2013. febr. 17. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
mitet csináltál 15-20éves korodba?
2013. febr. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!