Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg igaz, hogy a szüzesség...

Tényleg igaz, hogy a szüzesség nem érték?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt GYK-n,és látom hogy néhány emberke elég furcsán vélekedik a szüzességről és az elvesztéséről...

Szerintem ez egy érték,és nem szabad az első utunkba kerülőnek odaadni... én 18 és fél évesen vesztettem el,és nem is találhattam volna jobb partnert :)

De van aki azt írja,hogy semmi értéket nem őriz az aki később veszti el meg stb.

Szerintetek sincs benne semmi? Nem becsülendő egy lányban,ha nem adja oda magát akárkinek?

2013. jan. 18. 10:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal vesztettem el akit szerettem és nem bántam meg. Bár a kapcsolat tönkre ment de örülök hogy nem egy egyéjszakásnak adtam oda.
2013. jan. 18. 10:25
 2/28 A kérdező kommentje:
első: ugyanígy vagyok vele,annyi különbséggel,hogy én még mindig együtt vagyok vele :)
2013. jan. 18. 10:27
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
szerintem becsülendő.. nagyon is
2013. jan. 18. 10:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell mindenkinek odaadnia magát. De lehet, hogy neked 18.5 évesen jött el az ideje, másnak lehet, hogy 17 évesen. És lehet, hogy nem futó kapcsoltban.
2013. jan. 18. 10:28
 5/28 anonim ***** válasza:
73%
Most az,h valaki már nem szűz,az még nem jelenti azt,h értéktelenebb ember,mint az aki még szűz.Túlságosan is túlreagálják ezt a dolgot.Akkor veszítse el az ember,amikor már késznek érzi magát rá.
2013. jan. 18. 10:31
 6/28 anonim ***** válasza:
6%
Ez nem érték, hanem egy átok, főleg mondjuk nekem, egy 20-on túli, normális nemi identitású srácnak. Szinte bármit megadnék érte, hogy megszabaduljak tőle egy olyannal, aki NEM hivatásos. Ja, hogy egy menettől még ne várjak csodát? Csodát nem várok, de 180 fokot fordítana a hozzáállásomon.
2013. jan. 18. 10:34
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Így van amikor késznek érzi magát, de biztosan tudom, hogy egy taknyos 13-14 éves azt sem tudja hogy mit csinál, csak akarja mert ő már "nagy" lány (vagy fiú). Aztán meg jön a terhes lettem kérdéskör.

A szüzesség önmagában nem érték, viszont annak az embernek aki adja, és aki elveszi drágább dolog mint bármi abban a pillanatban. Feltéve, ha ez a két ember szereti egymást. Szóval mindenképpen érdemes várni a megfelelő emberre az elvesztésével, hogy a továbbiakban egy értékes emlék lehessen.

2013. jan. 18. 10:35
 8/28 anonim ***** válasza:

6# Írtad, hogy fiú vagy. Ezek szerint nem olvastad el a kérdést, vagy ennyit nem tudsz olvasni.

A női szüzességről szól a téma, persze sajnállak, a töketlenségedért de ez nem ide tartozik.

2013. jan. 18. 10:37
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
Akkor lehet az én egyik válaszomat olvasgattad. Én nem tartom értéknek. Azért nem tartom annak, mert egy embert annyiféle más, sokkal fontosabb dolog alapján meg lehet ítélni. A férfiakat mi alapján? Hogy mennyire becsületes, őszinte, intelligens... Egy nőt meg az alapján, hogy szűz-e vagy nem? Ez szerintem elég elcs.szett dolog. Egyáltalán nem biztos, hogy aki még szűz, az jó ember, ez nem így működik. Minek becsüljek egy oylan embert, aki nem jó? Mi a baj egy 15évessel, aki azért feküdt le a barátjával, mert tényleg szereti, élvezte is, jó volt vele. Nála miért ér többet, egy teszem azt, 20 éves, aki szűz ugyan, de minden második idegennek hagyja magát megujjazni (ilyen ismerősöm is van)? A szüzesség elvesztése körül akkor misztikum van, mint a ház. Semmivel nem lesz jobb vagy rosszabb ember az, aki szűz. Miért a szexuális élete (ez esetben a nem megléte) alapján ítéljek meg valakit, mikor ítélkezhetek az alapján, hogyan bánik az állatokkal, mennyire intelligens, mennyire közreműködő, segítőkész? Nekem ezek sokkal fontosabb tulajdonságok, és ezek alapján fogok becsülni valakit, nem azért, mert még nem szexelt. Engem nem érdekel más szexuális élete. Nem értem, miért lenne valaki értékesebb csak attól, mert nem szexelt. Nem azt mondom, hogy oké agyba főbe szexelni akárkivel, minden este mással. Bár engem az sem érdekel, ez nem az én erkölcsi normáimhoz illő dolog, én nem csinálom, másnak meg egészségére, de az is biztos, hogy nem fogok valakit jobban tisztelni, csak mert még nem járt farok a lába között. Teljesen irreleváns dolog. Semmi közöm más szexuális életéhez (ismét hangsúlyozom). A szüzesség hatalmas misztikáját olyan pasik találták ki, akik szerint annyira fontos a saját péniszük, hogy az megváltoztatja azt, hogy mi, ki, milyen egy nő, és hogy mennyit ér.
2013. jan. 18. 10:38
 10/28 anonim ***** válasza:
22%
Ha egy lány szűz, akkor érték, ha fiú, akkor pedig szégyen.
2013. jan. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!