Tényleg igaz, hogy a szüzesség nem érték?
Olvasgattam itt GYK-n,és látom hogy néhány emberke elég furcsán vélekedik a szüzességről és az elvesztéséről...
Szerintem ez egy érték,és nem szabad az első utunkba kerülőnek odaadni... én 18 és fél évesen vesztettem el,és nem is találhattam volna jobb partnert :)
De van aki azt írja,hogy semmi értéket nem őriz az aki később veszti el meg stb.
Szerintetek sincs benne semmi? Nem becsülendő egy lányban,ha nem adja oda magát akárkinek?
Így van amikor késznek érzi magát, de biztosan tudom, hogy egy taknyos 13-14 éves azt sem tudja hogy mit csinál, csak akarja mert ő már "nagy" lány (vagy fiú). Aztán meg jön a terhes lettem kérdéskör.
A szüzesség önmagában nem érték, viszont annak az embernek aki adja, és aki elveszi drágább dolog mint bármi abban a pillanatban. Feltéve, ha ez a két ember szereti egymást. Szóval mindenképpen érdemes várni a megfelelő emberre az elvesztésével, hogy a továbbiakban egy értékes emlék lehessen.
6# Írtad, hogy fiú vagy. Ezek szerint nem olvastad el a kérdést, vagy ennyit nem tudsz olvasni.
A női szüzességről szól a téma, persze sajnállak, a töketlenségedért de ez nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!