Tényleg igaz, hogy a szüzesség nem érték?
Olvasgattam itt GYK-n,és látom hogy néhány emberke elég furcsán vélekedik a szüzességről és az elvesztéséről...
Szerintem ez egy érték,és nem szabad az első utunkba kerülőnek odaadni... én 18 és fél évesen vesztettem el,és nem is találhattam volna jobb partnert :)
De van aki azt írja,hogy semmi értéket nem őriz az aki később veszti el meg stb.
Szerintetek sincs benne semmi? Nem becsülendő egy lányban,ha nem adja oda magát akárkinek?
Mi a fészkes fene volna ebben akkora érték? Hozzáállás kérdése. Az önmegtartóztató sótlanok tábora mindigis értéknek fogja tartani, akik meg szeretik pörgetni az életet, kiélvezni,azoknak a legszemetebb nyűgök egyike. Ennyiről van szó. Szerintem sem érték, semmivel nem érsz többet. Ha tf. összejönnék egy nővel, egyáltalán nem lenne semmivel sem kevesebb számomra még akkor sem,ha volt előttem 27 pasasa, ha tetszik, meg aranyos, kedves, és ennyi. Attól hogy valaki még szűz nem lesz hűségesebb, sőt még mivel kúratlan, eztán próbálgatja a szárnyait, inkább elképzelhetőbb hogy hűtlenebb lesz mint egy már elég sok faszon túljutott asszonka. Szóval ilyen téren sem nagy szám. Rádásul vérzik össze vissza, én biztos nem akarnék egy nőnek se a szűzoltója lenni, sosem vágytam rá.
Egyetlen egy előnye van csupán, annyi hogy nemibetegség veszély minimális. De ha épp megszúrta egy aidses valahol, vagy vérrel kapcsolatba került máshogy, attól még lehet nemibeteg simán, szóval még az sem 100% ha szűz,hogy nemi beteg, csak ajánlom paranoidok figyelmébe. Védekezni kell, és akkor senkivel nem lesz probléma.
De egy szűzcunca szerintem unalmasabb a szexben nem annyira bevállalós mint egy sokat tapasztalt.
Szóval summa summarum nálam nem ér semmit a szüzessége, én ebbe a táborba tartozom.
Ha meg volt is már előttem 27 másik pasasa, én valahogy együtt tudok élni ezzel a gondolattal, kit érdekel, nem úgy fogom fel,hogy egy váltogatós ribanc, hanem úgy hogy annyiszór nem találta még meg az igazit az életében, és emberről emberre keresgél. Majd bizonyítok magunknak, hogy én leszek talán a végállómása! HA meg lép, akkor hagy menjen kinem szarja le, csak becsapnánk magunkat, ha nincs felhőtlen jó komfortérzet egymással.
SZERINTEM SEMLEGES! sokan írták, hogy fiúnak ciki. hát akinek ciki, azt sajnálom! komolyan. Sosem lehet tudni, hogy mi az igazi ok, amiatt még szűz valaki. EZ NEM NEMFÜGGŐ!!! Én azt mondom, hogy az a valaki értéktelen, amikor kigúnyol valakit mert szűz, ennél nincs is undorítóbb. Én is szűz vagyok 19 éves létemre, középsuliban ki is gúnyoltak érte, de nem nagyon érdekelt, mert olyan lány gúnyolt ki, aki többnek érezte magát, miután megfektette magát az első pasival aki szembe jött. (ez az ami értékelhető, véleményem szerint, de nem pozitív irányban)
19L
húú elég változatos nézőpontok vannak itt o.O
nem válaszolgatok külön mindenkinek,köszönöm hogy leírtátok a véleményeteket :)
Nem tartom erénynek,sőt a mai világban kifejezetten hátrányos is lehet,ha szűz vagy. Emberileg viszont ettől nem leszel se több,se kevesebb. Az egyetlen dolog amit megvetek,ha valaki önbizalom növelés céljából használl ki valakit,csak hogy aztán otthagyja.
A másik pedig,hogy aki a szüzességét problémának érzi,azt sem két oldalról kéne szivatni,hanem inkább bátorítani. Ha pedig látod,hogy csak sajnáltatni akarja magát,akkor ne válaszolj neki. Komolyan felháborít,amikor valaki csak azért válaszol itt egy kérdésre,hogy még jobban lebontsa a szerencsétlen önbecsülését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!