Miért stresszeltek ezen a szüzesség kérdésen lányok?
én nem azért stresszelek, mert hogy esetleg nem jön be valakinek, ha szűz vagyok, hanem azon, hogy olyan vegye el, aki TÉNYLEG szeret
úgyhogy inkább nem is siettetem :D
nem sértegetek én senkit, csak nem értem, mennyi olyan kérdést olvasni hogy gáz e ? ez hátrány e ? stb. stb.
Arról meg nem tehetek hogy rossz fiúkat néztek ki magatoknak mondom hozzám 1 ilyen nő se jött, pedig nem vagyok beteg szűzimádó kéjgyilkos :D énis azt a normálisat keresem akiben van annyi hogy nem ba***atja meg magát 13 évesen 2 palival. Csak nehéz kevés ilyen van sajnosss..
oké, nem vettem sértegetésnek :)
és szerintem a srác dolga, hogy odamenjen a lányhoz, nem pedig fordítva, olyanról meg még nem hallottam, hogy valaki után rohangálnak a szűz lányok, hogy bebizonyítsák neki, hogy nem r.bancok...
amúgy meg ezekről a "gáz-e" kérdésekről az a véleményem, hogy ha nem akarod, ne nyitsd meg, úgyis lesz valaki, aki leírja, hogy ez az x. kérdés
és tudom, hogy van, aki nem így van ezzel, de szerintem 15 évesként nem kell még aggódnom, hogy örökre szűz maradok, főleg, hogy jelentkező, és esély is lett volna már...
hát szerintem azért az első alakom senkinek sem megy stressz nélkül . én is úgy vagyok vele mint a második válaszoló , hogy olyat akarok keresni aki szeret és aki mellett biztonságba érzem magam ! :)
Talán azért az ilyen lányok akadnak rád mert így adod magad elő , és a normális lányok azt gondolják h :" én ennek úgy sem lennék jó" .. Nekem tuti ez jönne le .. :D
Hát , akkor már csak is a sármoddal van a baj .. ! :D
És miért nem mész te oda olyan lányokhoz akik szerinted a "normális"-akhoz tartoznak??
utolsóválaszoló*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!