Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért stresszeltek ezen a...

Miért stresszeltek ezen a szüzesség kérdésen lányok?

Figyelt kérdés
Én összetenném a két kezem, ha végre valami normális szűz lánnyal ismerkednék meg, nem ilyen ribancokkal. (biztos ezeket vonzom, mert állítólag jóképű csávó vagyok, és biztos félnek tőlem a kicsit visszafogottabb lányok) De akkor is nem értem ezen mit kell stresszelni :S

2013. jan. 16. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért,amiért a fiúk.Kevesebbnek érzik magukat.
2013. jan. 16. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én nem azért stresszelek, mert hogy esetleg nem jön be valakinek, ha szűz vagyok, hanem azon, hogy olyan vegye el, aki TÉNYLEG szeret

úgyhogy inkább nem is siettetem :D

2013. jan. 16. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Na látod,itt van még egy normális női egyed.Szóval ne általánosíts,mert a 2. válaszolóhoz hasonlókat is sértegeted vele!
2013. jan. 16. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:

bizony-bizony ;)

köszi #3

2013. jan. 16. 12:16
 5/11 A kérdező kommentje:

nem sértegetek én senkit, csak nem értem, mennyi olyan kérdést olvasni hogy gáz e ? ez hátrány e ? stb. stb.

Arról meg nem tehetek hogy rossz fiúkat néztek ki magatoknak mondom hozzám 1 ilyen nő se jött, pedig nem vagyok beteg szűzimádó kéjgyilkos :D énis azt a normálisat keresem akiben van annyi hogy nem ba***atja meg magát 13 évesen 2 palival. Csak nehéz kevés ilyen van sajnosss..

2013. jan. 16. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

oké, nem vettem sértegetésnek :)

és szerintem a srác dolga, hogy odamenjen a lányhoz, nem pedig fordítva, olyanról meg még nem hallottam, hogy valaki után rohangálnak a szűz lányok, hogy bebizonyítsák neki, hogy nem r.bancok...

amúgy meg ezekről a "gáz-e" kérdésekről az a véleményem, hogy ha nem akarod, ne nyitsd meg, úgyis lesz valaki, aki leírja, hogy ez az x. kérdés

és tudom, hogy van, aki nem így van ezzel, de szerintem 15 évesként nem kell még aggódnom, hogy örökre szűz maradok, főleg, hogy jelentkező, és esély is lett volna már...

2013. jan. 16. 12:30
 7/11 anonim válasza:
100%

hát szerintem azért az első alakom senkinek sem megy stressz nélkül . én is úgy vagyok vele mint a második válaszoló , hogy olyat akarok keresni aki szeret és aki mellett biztonságba érzem magam ! :)

Talán azért az ilyen lányok akadnak rád mert így adod magad elő , és a normális lányok azt gondolják h :" én ennek úgy sem lennék jó" .. Nekem tuti ez jönne le .. :D

2013. jan. 16. 12:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hát ezaz :D De még elő se kell adjam magam, már messziről megnéz és esélytelen ha beszélne velem 2 szót legalább lejönne neki... de ezaz hogy nem :(
2013. jan. 16. 12:37
 9/11 anonim válasza:

Hát , akkor már csak is a sármoddal van a baj .. ! :D

És miért nem mész te oda olyan lányokhoz akik szerinted a "normális"-akhoz tartoznak??

utolsóválaszoló*

2013. jan. 16. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem stresszelek rajta se nem tulajdonítok nagy jeletőséget ennek az egésznek. Majd megtörténik amikor és akivel megtörténik, a lényeg, hogy bízzak az illetőben és kölcsönös legyen a szerelem.
2013. jan. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!