Neki adjam a szüzességem? 15/L
Figyelt kérdés
Van egy barátom(19) már 3,5 hónapja vagyunk együtt és már utalt is rá es szerintem is itt lenne az ideje. Ti mit gondoltok?2013. jan. 15. 16:33
2/20 anonim válasza:
Szerintem ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned, akkor még várnod kéne...
3/20 anonim válasza:
Megkérdezted, szóval ne....egyébként is kis 15 éves kölyök vagy...miért kll ilyenkor...? A barátod meg mit csinál szinte felnőttként egy ilyen kislánnyal?
4/20 anonim válasza:
Nekem,nekem.Ha kívánod is,akkor hajrá.
5/20 anonim válasza:
Hát elég nehéz kérdés, azt kérdezd meg magadtól, hogy nem fogod-e bánni, miután ő elvette azt tőled?
Amit hallottam, jobb később elveszteni, bár ha igazán szeretitek egymást, akkor hajrá.. a lényeg TE vagy, nem ő ebben a kérdésben.
6/20 anonim válasza:
Szereted? Kívánod? Készen állsz rá?
Ezekre szerintem csak te tudsz válaszolni.
Ha szakít csak azért, mert nem fekszel le vele, akkor ne tedd meg, mert nem éri meg. Egy rendes pasi tud várni.
7/20 anonim válasza:
A barátod helyében én is utalgatnék erre. Részedröl nem biztosan jo ötlet.
8/20 anonim válasza:
A barátod csak ne utalgasson, összejött egy 15 évessel, nem várhatja el, hogy pár hónap után lefeküdjön vele.
9/20 anonim válasza:
Elég érdekes hogy a barátod egy kislánnyal kezd.Szerintem még 2 évig várj ezzel.
10/20 anonim válasza:
Most komolyan? itt kérdezed meg másokat, hogy neki add-e? mi döntsük el, hogy lefeküdj-e vele vagy sem?
Ha szereteted vagy kívánod, feküdj le vele, a jó dolgokat ne vonjátok meg magatoktól, csak védekezzetek, és fejlődjetek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!