Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Adjam oda a szüzességem?

Adjam oda a szüzességem?

Figyelt kérdés

pár hét múlva lesz oszt kirándulás és az egyik csaj mondta hogy vigyek piát és együtt majd iszogatunk és azt mondta utána meg majd együtt tölthetnénk az éjszakát....de nem nagyon jön be az a csaj és én igazából úgy képzeltem hogy a szüzességem a barátnőmnek fogom oda adni de még nincs barátnőm se 17 évesen....szerintetek tartogassam még vagy hülyeség lenne?

kort,F/L

2009. dec. 6. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha olyannal akarod elveszíteni a szüzességed akit szeretsz is akk tartogasd de gondolj bele össze törnéd az a lányt ha most lefeküdnél vele és otthagynád utána
2009. dec. 6. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ne feküdj le vele, nem lenne jó, hidd el. kövesd az elképzeléseidet. ha 20 évesen, akkor 20 évesen fog össze jönni. ki fog fizetődni a türelmed
2009. dec. 6. 19:28
 3/8 anonim válasza:
100%
Ezt neked kéne eldönteni, nem pedig ide beírni. Döntsd el te. Csak annyit tennék hozzá, (saját tapasztalat alapján) hogy a szex egy ismeretlennel negyede annyira nem élvezetes mint azzal akivel együtt vagy, ismered, tudod mit szeret, és szeretitek egymást. F/19
2009. dec. 6. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

NE TEDD!!!

Később megbánnád!Amint leírtad,Te úgy képzeled el,hogy majd a barátnőddel történik meg amikor mindketten akarjátok.Szerintem érdemes kivárni.Bár én szűz vagy(és fiatal) úgy gondolom,hogy sokkal szebb élmény lehet,ha majd a barátnőddel történik meg,azzal akit igazán szeretsz,mintsem az osztálytársaddal,aki nem is tetszik Neked.

14/L

2009. dec. 6. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ha ennyi idős koromban szüzen, ezt mondta volna egy csaj, akkor simán benne lettem volna!

DE!

Azt mondtad, Te majd a barátnőddel szeretnéd. Akkor legyen úgy! Rendes, becsületes srác lehetsz ;)

Sok sikert a párkereséshez!

2009. dec. 6. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:

hát igen a barátnőmmel képzeltem el de természetesen ha egy olyan lány mondja ezt aki tetszik annak nem mondok nemet de ez a csaj nem túlzottan:S

köszi!!!!

2009. dec. 7. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki tapló, és nem érti ennek értékét, ne Téged kedvetlenítsen el. Csak azért ne veszítsd el, mert ki akarod próbálni! Miért akarsz szexelni? Kíváncsiságból? Arra találsz bármennyi fiút, aki "szívesen" lefekszik Veled!

Ha szeretkezni akarsz, ami az örömszerzés egyik útja, akkor az a kérdés, kivel és miért tudsz úgy jelen lenni, hogy lelki, érzelmi, testi, értelmi és társas életterületeiden egyaránt megéld azt, amiről ez a fajta egyesülés szól: kölcsönös beleegyezés alapján örömszerzés a másiknak, amely által Te magad is örömhöz jutsz! Tényleg ezt akarod?

Szerintem az esküvőig őrizd meg! Azért, mert amikor valakinek kimondod, hogy szeretlek, és a közösségeteket vállalod, akkor azt is kimondod, hogy jóban és rosszban, stb. egyikünk életére melletted köteleztem el magam. Ennek elengedhetetlen része, hogy testi egyesülés is végbe menjen, ahol az ember teljes mértékben kitárulkozik a másik előtt, és a meztelenségét sem takargatja, és odaadja magát a másiknak, hogy neki örömet okozzon. Ezt a fajta önátadást nem lehet hetente megejteni! Tehát annak add oda magad, akivel összekötöd az életedet!

Barátod pedig lesz. Azért, mert ha keresel, találsz. Csak a kérdés az, hogy az-e a barátod, akinek tetszik a cicid, meg a formás popsid, vagy az, aki akkor is melletted van, ha nehéznek tűnik az élet!

2009. dec. 8. 08:02
 8/8 anonim válasza:
Ha lefekszel vele, még nem jelenti azt, hogy közösülni is kell. Ha közösültök, hsználjatok fogamzásgátló, lehetőlen ne aszpirint a térde közé szorítva, vagy óvszert. Ha a csajról lepereg az, hogy elvesztette a szüzességét, akkor nem sokat gondolkodnék rajta, de óvszert használnék, ha pedig szerelemből akar veled közösülni és Te utánna otthagyod, azt soha nem felejti el, és mind kettőtőnek utánna rossz élménye lesz, lehet, hogy el is kerülitek egymást. Ezt a kaland előtt mindenkép egymással tisztáznotok kell.
2011. máj. 29. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!