Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Neki adjam a szüzességem? 15/L

Neki adjam a szüzességem? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy barátom(19) már 3,5 hónapja vagyunk együtt és már utalt is rá es szerintem is itt lenne az ideje. Ti mit gondoltok?

2013. jan. 15. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

ne, a legtöbb olyan fiú aki éretlen kislányokkal ismerkedik, csak meg akarja toszni őket, aztán kidobni pár numera után.

és 15 évesen még tanulj, ne akard még a f@szt, lesz rá időd még, hidd el.

2013. jan. 15. 18:40
 12/20 anonim válasza:
32%

11.es hozzászóló... wtf?

Minek akarod a fejébe ezt az elméletlen hülyeséget beleadni?

most komolyan, szerinted van olyan pasi, aki 3,5 hónapot van cask azért együtt egy csajjal, hogy megdugja. Én nem lennék ilyenre képes. Aki csak dugni akar, lemegy szórakozni, talál rá megfelelő partnert. De ha létezik ilyen férfi, aki csak azért van együtt valakvel hogy megdugja annak nagy problémái vanank fejben, és szánalmas felfgoással rendelkezik, tehát nem tudja elhinni, hogy ő érte más nő is ugrálna.

10-es voltam.

Mondom kiscsaj, ha érzed, hogy szeret, és szeretitek egymást, és úgy érzed kívánod, ne legyetek akkor saját magatok ellensége.

2013. jan. 15. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Persze hogy van van olyan aki 1 évet is képes várni csak hogy megdughasson egy kislányt, utolsó szerintem ne biztasd a gyereket a szexre,magában sem biztos egy éretlen,fejletlen személyiségű gyerek abból is látszik,hogy kiír erről egy kérdést
2013. jan. 15. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne felejts el kitenni egy 10.000-st a kredencre. Így szokás... :)
2013. jan. 17. 06:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy várj vele.

Sok olyat hallok egy ideje járnak szeretkeznek

aztán a pasi tovább áll. Szerintem ha nem akarod el hagyhat,de ha megteszed vele 2 hónapon belül elhagy és úgy érzed majd magad mint akit elárultak és szomorú leszel nagyon.

2013. jan. 17. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:

3,5 hónap az semmi várj vele és csak a szüzességedre hajt

vannak ilyen emberek.

2013. jan. 17. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Pár lánynak még a tejfogait kéne elveszítenie és nem a szüzességét...
2013. jan. 18. 14:49
 18/20 anonim válasza:
Nem.
2013. jan. 24. 23:10
 19/20 anonim válasza:
Van egy spanom most 20, fél évet várt egy magadfajta 14 éves puncira 3 menet után spanom ott hagyta a francba. (még szerintem is köcsögség volt pedig a barátja voltam) 21/f
2013. jan. 25. 21:25
 20/20 anonim válasza:

Miért gondolod, hogy "itt lenne az ideje"?

Szereted ezt a fiút?

2013. máj. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!