15 évesen, fél év járás után, szerelmesen nagy baj, hogy vasárnap elveszítettem a szüzességem?
kicsit korai volt 15 évesen...
a vasárnap max. akkor gáz, ha vallásos vagy.
a fél év nem lenne korai, ha nem lennél kicsit fiatal.
gáz! Varrasd vissza!
Őszintén - számit valamit a mi véleményünk? Fél év azért hosszú idő, gondolom szeretitek is egymást, én speciel semmi kivetnivalót nem látok benne
Utolsóval egyet értek.
Én még egész 15 sem voltam (én is vasárnap vesztettem el, de másfél hónap járás után), eszembe nem jutott, hogy baj-e, meg korai, mivel én nem éreztem annak, más véleménye meg nem érdekelt. Védekeztünk, tudtam, hogy baj nem lehet belőle. Na meg már nagyon régóta akartam az egészet.
És a mai napig nem bántam meg, soha 1 pillanatra nem fordult meg a fejemben, hogy nem kellett volna.
(Így 10 év után párszor felhoztam a páromnak a témát, azt mondta, ha akartam volna, várt volna vele... De én nem éreztem szükségét húzni az időt...)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!