Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mennyi idő járás után...

Ti mennyi idő járás után feküdtetek le először a párptpkkal? Honnan tudtátok, hogy mikor megfelelő az alkalom?

Figyelt kérdés
sztorit is írhattok mellé :)

2013. jan. 7. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem 21 évesen, fél év szex nélküli időszak után teljesen mindegy volt, csak csinaljuk mar:D amúgy 2 hónap után sikerült végre:D
2013. jan. 7. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem jártunk még 3 hónapja sem. Én meg akartam várni a 3 hónapot, mert nem akartam, hogy könnyen megkapjon. De hát a szerelem meg a hormonok közbejátszottak :-) Spontán történt mindent, semmit sem terveztünk meg, de egyáltalán nem bántam meg.
2013. jan. 7. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Először lefeküdtünk, utána lett a párom ...
2013. jan. 7. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát volt itt már minden. 3 nap 2 hét. Fiatalon a fene se számolgatja.

Ha könnyü a bőre annyit is ér ez érvényes mindenkire, de hónapokat se érdemes húzni. Ha pl odáig juttok h. egy óra filmezés után poroltó szükséges szerintem ne várjatok még 2 hetet :)

2013. jan. 7. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyi. :D Igaz, akkor már egy ideje már ismertük egymást, de nem jártunk. Amúgy az első randin. De ezt azért senkinek nem tanácsolnám, még ha a mi esetünk jól is végződött.
2013. jan. 7. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi is az első randin, még nem jártunk akkor. Azt vallom, hogy ha mindkét fél akarja, akkor tökmindegy, mikor történik.

Az előző barátommal két hetet vártunk, és az azelőttivel is.

2013. jan. 7. 16:41
 7/9 anonim válasza:
5 hónap után. Addig kiépítettük a bizalmat. Persze előtt sokat pettingeltünk 3. hónaptól kb.
2013. jan. 8. 04:33
 8/9 anonim ***** válasza:
én a mostani barátommal vesztettem el a szüzességemet,3 hónap után,és elég jó a sztori is,a barátom ugyanis rosszul van a vértől,úgyhogy kb úgy nézett ki ,hogy bedugta,kihúzta,meglátta és elájult,én meg teljesen kétségbeestem,és szaladhattam lepedőtcserélni meg fürdeni,nehogy megint elájuljon,másodszor már csukott szemmel csinálta,utána meg már jó volt,most 2 éve vagyunk együtt,és mindíg egy jót röhögünk rajta :)
2013. jan. 8. 18:43
 9/9 -=Koldus=- ***** válasza:
3 nap.
2013. jan. 25. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!