Ti mennyi idő járás után feküdtetek le először a párptpkkal? Honnan tudtátok, hogy mikor megfelelő az alkalom?
Figyelt kérdés
sztorit is írhattok mellé :)2013. jan. 7. 14:47
1/9 anonim válasza:
nekem 21 évesen, fél év szex nélküli időszak után teljesen mindegy volt, csak csinaljuk mar:D amúgy 2 hónap után sikerült végre:D
2/9 anonim válasza:
Nem jártunk még 3 hónapja sem. Én meg akartam várni a 3 hónapot, mert nem akartam, hogy könnyen megkapjon. De hát a szerelem meg a hormonok közbejátszottak :-) Spontán történt mindent, semmit sem terveztünk meg, de egyáltalán nem bántam meg.
3/9 anonim válasza:
Először lefeküdtünk, utána lett a párom ...
4/9 anonim válasza:
Hát volt itt már minden. 3 nap 2 hét. Fiatalon a fene se számolgatja.
Ha könnyü a bőre annyit is ér ez érvényes mindenkire, de hónapokat se érdemes húzni. Ha pl odáig juttok h. egy óra filmezés után poroltó szükséges szerintem ne várjatok még 2 hetet :)
5/9 anonim válasza:
Semennyi. :D Igaz, akkor már egy ideje már ismertük egymást, de nem jártunk. Amúgy az első randin. De ezt azért senkinek nem tanácsolnám, még ha a mi esetünk jól is végződött.
6/9 anonim válasza:
Mi is az első randin, még nem jártunk akkor. Azt vallom, hogy ha mindkét fél akarja, akkor tökmindegy, mikor történik.
Az előző barátommal két hetet vártunk, és az azelőttivel is.
7/9 anonim válasza:
5 hónap után. Addig kiépítettük a bizalmat. Persze előtt sokat pettingeltünk 3. hónaptól kb.
8/9 anonim válasza:
én a mostani barátommal vesztettem el a szüzességemet,3 hónap után,és elég jó a sztori is,a barátom ugyanis rosszul van a vértől,úgyhogy kb úgy nézett ki ,hogy bedugta,kihúzta,meglátta és elájult,én meg teljesen kétségbeestem,és szaladhattam lepedőtcserélni meg fürdeni,nehogy megint elájuljon,másodszor már csukott szemmel csinálta,utána meg már jó volt,most 2 éve vagyunk együtt,és mindíg egy jót röhögünk rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!