FIÚK! Volt már úgy, hogy azért nem jöttetek össze egy lánnyal, mert ő még szűz volt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 17:51
2/25 TOMAtm válasza:
ööö....nem.ez nem befolyásol semmit.ha szeret...
5/25 anonim válasza:
Nem, nem volt.
(viszont fordított eset gyakori, amikor a ffi szűz, és emiatt nem kell a nőknek- lehet, emiatt tetted fel a kérdést)
6/25 A kérdező kommentje:
nem zavar titeket, hogy tapasztalatlan vagy esetleg "bénázik"?
2012. okt. 9. 18:14
7/25 anonim válasza:
5: nálam nem gond, ha szűz a srác, sőt (akár előny is lehet), de fiúban is van olyan aki a szűz lányokat nem díjazza- "fél" tőlük valamiért, nem értem miért, de mindegy...(egyszer egy srác leírta itt gyk-n, de már nem emlékszem- mármint, hogy miért ne legyen szűz a csaj, mert akkor bepánikolnak)
8/25 anonim válasza:
Nemzavar ha szűz, ezt inkább tisztelem benne és jó hogy én vagyok neki az első.
Az meg hogy bénázik, senki sem profinak születik és szerintem még aranyos is.
9/25 anonim válasza:
Azt hiszem, olyasmi volt, hogy: ügyetlenkedik, továbbá a fiún nagy a felelősség és fél, hogy valamit elront, nem tudja kielégíteni, elcs..ni neki az első alkalmat (egy gyakorlott nővel ennek kisebb az esélye, aki ismeri a testét és képes közölni a vágyait)
Bár abban is van igazság, hogy egy gyakorlott nővel szemben egy szűznek még nincs összehasonlítási alapja :)
10/25 anonim válasza:
minden almom egy szuzlany lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!