Lányok! Volt már olyan, hogy később jöttetek rá, hogy a fiútok szűz volt amikor először lefeküdt veletek?
De nagy cucc :D
Legalább tutkó h a fiútól nem kapott el nemibetegseget...
Nekem pont ilyen volt az, amikor én is elvesztettem. Hónapokkal később tudtam meg, hogy ő is szűz volt.
Nem egészen értettem, hogy minek hazudott, de nem törődtem vele.
Utána együtt voltunk még 3 évig.
Nem. Egy fiúm van. Igaz róla nem feltételeztem, hogy szűz, mert jól néz ki és jól el lehet vele lenni.
Egyszer mikor együtt aludtunk megkérdeztem tőle este, hogy szűz-e még. És mondta, hogy igen. Kicsit meglepődtem, de nem volt belőle semmi. Legalább az első alkalommal szemben nem támasztottam nagy követelményeket.
És ebben is meglepet, mert az első aktusnál 2 óra hosszát állt a cerka... már én untam az egészet.
Szóval a képlet egyszerű: normális lányt nem zavar, hogy az illető srác szűz. Nekünk társ kell nem egy csődör. Mellesleg gyorsan bele is lehet tanulni.
22/L (mai napig együtt vagyunk)
Hát nekem olyan volt, hogy barátom haverja mondta, hogy a pasim még szűz, de a pasim azt mondta, hogy ő már nem... Aztán mikor együtt voltunk kicsit furcsáltam, hogy olyan hamar elment de nem egyszeri eset, hogy hamar elment, így ebből kitudóan szerintem az enyém is az volt :D
L/17 pasim 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!