20-25 éves srácok! Hogy reagálnátok le, ha randiznátok egy nálatok fiatalabb lánnyal és kiderül, még szűz?
A hetekben megismertem egy 24 éves fiút, most végzett egyetemen, pszichológián. Nagyon jó parti, de tipikus szépfiú, aki az első 5randi le tudtával meghúzná a lányt. Nem biztos, hogy mert ki akarja használni...persze ezt nem tudjuk.
A lényeg, hogy reagálnátok, ha szóba kerülne a szex és a lány elmondaná,hogy szűz? Kellemetlen lenne számotokra? Esetleg felelősséget von ez maga után nálatok?
(Hangsúlyoznám, nem szexpartnert keresek, s Ő sem!Talán egy hosszútávú kapcsolatot is el tudnék képzelni vele...)
18L
Egyén függő,de ha elkötelezed magad az első fiú mellett,aki elvette a szüzességed,az nem épp célravezető és később iszonyatosan vissza tud ütni.Első sok a 6 év korkülönbség,arra is készülj fel,hogy neki még gyerek és lehet,csak "arra" lennél neki jó.
Amúgy még ha fiúban is,de jártam már hasonlóképpen,nekem nem volt para.
20/szerény kinézetű lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!