Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan reagálnátok ha a 12...

Hogyan reagálnátok ha a 12 éves fiatok közölné veletek, hogy ő már nem szűz, és hogy egy idősebb (jóval idősebb) nővel vesztette el?

Figyelt kérdés
fiktív kérdés, nem történt meg, remélem nem is fog
2009. máj. 22. 22:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
79%
Örülök, hogy nem vagy meleg!
2009. máj. 22. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok később gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...
2009. máj. 22. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, mint az első válaszoló írta, én is úgyszintén először is örülnék, hogy nem homoszexuális. Utána leülnék és beszélnék vele egy kicsit... leszidni egyátalán nem szidnám le, mert azzal csak elüldözném magamtól, annak meg nincs értelme.
2009. máj. 22. 23:06
 4/14 A kérdező kommentje:

23:03 Még jó hogy végig olvastad.

Fikció, csak érdeklenek az emberi reakciók extrém szociális és pszichológia szituációkban.

2009. máj. 22. 23:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Kicsit lehet, hogy irigykednék... :D
2009. máj. 22. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
bocsi.. tényleg nem olvastam el... am. kiakadnék. :)
2009. máj. 22. 23:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen ismerősöm.

12 évesen vesztette el egy 19 éves, tapasztalt csajjal.

Azóta a csajok legszívesebben sorba állnának nála, olyan jó pasi lett, de már évek óta kitart a nője mellett (:

Ma 16 éves és 23 éves barátnője van (nem az, akivel elvesztette)

Én kiakadnék elsőnek, de próbálnám palástolni a megdöbbentségemet, és leülnék vele megbeszélni (:

2009. máj. 23. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok kisfiam :) Ennyivel elintézném :P
2009. máj. 23. 01:24
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát...még mindig jobb mintha a lányod közölné... :) Nem is tudom mit szólnék hozzá. Biztos nem dicsérném meg,hiszen 12 évesen még gyerek!!
2009. máj. 23. 20:18
 10/14 anonim válasza:

nekem is van olyan ismerősöm.. mitöbb.. barátom, aki ... nem emléxem hogy 12 volt-e még, de 14 betöltésétől még nagyon messze volt, mikor egy házi bulin vesztette el a szüzességét...

én irigyelem, mert tudott találni egy nőt, kivel el veszthette ilyen fiatalon, most 15 éves, és kb akkor van valakivel, amikor csak akar...

kérdezőnek:

ha nem olyan társaságba jár a fiad, akkor nem fogja elveszteni... jóval idősebbel :) talán saját korosztályával... de... nemhinném, hogy a szüleinek elmondaná... én se tenném :D

2009. máj. 23. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!