Hogyan reagálnátok ha a 12 éves fiatok közölné veletek, hogy ő már nem szűz, és hogy egy idősebb (jóval idősebb) nővel vesztette el?
23:03 Még jó hogy végig olvastad.
Fikció, csak érdeklenek az emberi reakciók extrém szociális és pszichológia szituációkban.
Nekem van ilyen ismerősöm.
12 évesen vesztette el egy 19 éves, tapasztalt csajjal.
Azóta a csajok legszívesebben sorba állnának nála, olyan jó pasi lett, de már évek óta kitart a nője mellett (:
Ma 16 éves és 23 éves barátnője van (nem az, akivel elvesztette)
Én kiakadnék elsőnek, de próbálnám palástolni a megdöbbentségemet, és leülnék vele megbeszélni (:
nekem is van olyan ismerősöm.. mitöbb.. barátom, aki ... nem emléxem hogy 12 volt-e még, de 14 betöltésétől még nagyon messze volt, mikor egy házi bulin vesztette el a szüzességét...
én irigyelem, mert tudott találni egy nőt, kivel el veszthette ilyen fiatalon, most 15 éves, és kb akkor van valakivel, amikor csak akar...
kérdezőnek:
ha nem olyan társaságba jár a fiad, akkor nem fogja elveszteni... jóval idősebbel :) talán saját korosztályával... de... nemhinném, hogy a szüleinek elmondaná... én se tenném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!