FIÚK! Volt már úgy, hogy azért nem jöttetek össze egy lánnyal, mert ő még szűz volt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 17:51
11/25 Traune válasza:
nem olvastam el az előző kommenteket szóval lehet már leírták. engem nem zavar ha bénázik, tudom hogy igyekezni fog és ha mondom hogy lenne jobb úgy csinálja. én mostani barátnőm is szűz volt. teljesen jó volt és külön megtiszteltetés hogy nekem adja a szüzességét.
13/25 anonim válasza:
8-as vagyok de szerintem a helyében is mondhatom, hogy nincs szebb punci annál amiben még senki sem járt.
:)
14/25 anonim válasza:
Aki ez alapján itéli el a másikat az buta.
15/25 anonim válasza:
nem volt, és nem is lenne, ez nem kizáró ok
16/25 anonim válasza:
ha gondolod, szívesen megszabadítalak a szűzességtől és akkor már nem lesz gond az ilyen kérdések feltevése :)
17/25 anonim válasza:
Nem! Sokkal jobb, főleg ha nem egy éjszakás kalandnak akarja a férfi. Saját ízlésére tudja majd formálni a leányzót.
Bár az is igaz, hogy egy tapasztaltabb lánnyal, főleg ha nem 18 éves már nincs gond. Nincsenek gátlásai stb.
18/25 anonim válasza:
Utolsó: engem akkor se tudtál volna "alakítani". :D
19/25 anonim válasza:
Én lány vagyok és én jártam már így mikor 16 körül lehettem. Nagyon tetszettünk egymásnak egy fiúval, randiztunk is és amikor megtudta, hogy én még nem voltam senkivel akkor hátrálni kezdett. Nem is keresett többet. Mint utólag kiderült azért nem mert még szűz voltam. Idősebb fejjel visszagondolva nagyon kis szánalmas volt. Szerintem az csak jó ha valaki annyi idősen még az na meg szerintem egy fiúnak is megtiszteltetés ha egy lány őt választja ki elsőnek.
20/25 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem értem. Manapság mindenki így mutatkozik be, hogy Hello, Kovács Klári vagyok és szűz. Szia, Nagy Anna vagyok és már nem szűz?
Vagy mi? Vagy erről tárgyaltok egymásközt mielőtt egyáltalán bármilyen kapcsolatba kerülnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!