Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon kinos. Nemtudom mit...

Nagyon kinos. Nemtudom mit tegyek. (A többi lent)?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel sorkerült az elsõ alkalomra, de szerintem túl erõsen akartam csinálni és szerintem eltört mert nagyon ferde és felduzzadt, még az óvszert sem merem levenni, mit tegyek????

2013. jan. 14. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vedd le. vizes borogatás
2013. jan. 14. 12:05
 2/13 anonim ***** válasza:
azonnal menj orvoshoz! sajnos elöfordulhat ilyen
2013. jan. 14. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
2-k igaza van. Menj orvoshoz. Lehet csak pihentetni kell, majd kiderül.
2013. jan. 14. 12:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Én el nem megyek orvoshoz az nagyon gàz lenne inkább hagyom pihenni
2013. jan. 14. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Én azt hittem,hogy ez csak valami vicc,hogy "eltörik" ,egy utalás a puha szerszámra...

Van ilyen,hát,mik nem vannak.

2013. jan. 14. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Tegnap este óta rajta van a gumi? Vedd már le!!! És menj orvoshoz
2013. jan. 14. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg eltörhet? Na sose fogok kefélni, inkább elmegyek papnak!
2013. jan. 14. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Istenem. Ne haragudj kérdező nem rajtad, de ezen a szitun csak nevetni tudok. Végre eljut odáig egy srác, ameddig mindig is akart, amikről a filmek szólnak, amire pasik néha sok-sok évet várnak, amiről csak álmodoznak, és akkor az első alkalommal bele"törik" a farka. Ó te szent szar :) Menj el orvoshoz, hidd el láttak már durvábbat is.
2013. jan. 14. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Simán el lehet törni, a barlangos test meg tud sérülni, ha a pénisz merev állapotban van. Nem biztos, hogy magától helyrejön, sérülhet ideg, sérülhetnek az erek, lehet később impotencia is belőle, ezzel el kell menni urológushoz minél előbb, mert ha összeforr, az gáz lesz később, egy életre tönkrevághatod a szexuális életed.
2013. jan. 14. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:

"Pénisztörés viszonylag ritkán fordul elő, főként a fiatal férfiaknál (a heves vérmérséklet és a kellő tapasztalat hiányának következtében), ha komoly erő hat a teljes erekcióban lévő péniszre - gyakoribb akkor, ha a nő van felül. Nagy fájdalommal jár, és egy hallható pattanó hanggal. A pénisz megduzzad, és feketés-kék színű lesz. A pénisztörések 10 százalékábanban a húgycső is megsérül. Pénisztörés esetén mihamarabb orvoshoz kell fordulni, mert kezelés híján deformálódás, sebesedés és merevedési zavarok alakulhatnak ki. A másik oka a pénisz abnormális görbületése, a Peyronie-kór, ami ugyan nem annyira súlyos, ám figyemen kívül mégsem szabad hagyni."

[link]

2013. jan. 14. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!