Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valljuk meg őszintén, a...

Valljuk meg őszintén, a férfiaknál is van egy kor, amikortól már kínos, ha szűz. De, ez kb. hány éves kor szerintetek?

Figyelt kérdés

Decemberben leszek huszonegy, még mindig szűz vagyok.

De, valahogy még nem érzem cikinek a dolgot.

Főleg, hogy a környezetemben - igaz már nem a többség, de még így is - sokan velem egykorúak szintén szüzek (fiúk és lányok is), és ez a téma így sosem merül fel köztünk.

Aki átesett rajta az sem cikizi a többieket. (Ritka az ilyen hely és személy manapság, de nem vagyok nagyvárosi és nincsenek köztünk olyan nagy "diszkópatkányok" mint a városokban, csak partiarcok, de a kulturált formából. :))

Egyelőre még nem jött össze a dolog. Szerencsére - gondolom a környezetem és a társaságom hozzáállásából is - nem zavar a dolog olyan nagyon, majd összejön.

Ha máshol nem, majd most főiskolán. :)

Szerintetek, mennyi idős kor az, ami után már viszonyt tényleg rá lehet fogni, hogy azért ez már túlzás és ideje lenne kezdeni a a férfinak szüzességével valamit?

2012. aug. 17. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
10
2012. aug. 17. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Pár éve még azt mondtam volna, hogy 25 mondjuk, ma pedig olvasgatva ezt az oldalt azt mondom, hogy 13.
2012. aug. 17. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha csak nem az az eltökélt szándéka a pasinak, hogy esküvő előtt nincs szex, akkor a 25-30 Inkább utóbbi felé már eléggé gáz a dolog... De akkor sem feltétlenül a kinézet a hibás, többnyire a hozzáállás...
2012. aug. 17. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Ez még nem gáz szerintem. 25 körül már igen, 30 felett pedig már esélytelen kategória. Bár akadnak kivételek, de ehhez megfelelő bolygóállások kellenek. :)
2012. aug. 17. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

25

De ma már a 18 éveseket is kinevetik, ha szüzek.

2012. aug. 17. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
37%

csajok lenézik a szűzet mert egyértelmű hogy rossz pali ha még az, szal tagadd le, tereld el a témát hazudj

pl te mit gondolnl egy 25 éves SZÉP nőről aki szűz? Azt hogy aszexuális, szal nem igen kéne nem?? :P

f19 (szűz)

2012. aug. 17. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:

igen! Pontosan, tagadj, hazudj és tagadj. Te nem vagy szűz. Semmi értelme direkt mondani, max ha bár nem tudom mégis hogy de kiderül. Mert ha elmondod nem fog rád kedvesebben nézni, hogy jaaaj de aranyos még szűz, vagy jobban szeretni VAGY AKÁRMI.

Ergo alapból mi a francnak elmondani. Egyébként is tök jó érzés lesz ha majd lefekszel egy csajjal és "igeeen úgy feküdtem le vele hogy azt hitte nem vagyok szűz yeaa, volt egy normál szexuális kapcsolatom". De aztán se kell feltétlen elmondani, meg már úgyse lenne aktuális ^^

2012. aug. 17. 16:26
 8/8 anonim válasza:
Nincs ilyen életkor.
2012. dec. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!