Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lenne a legjobb, hogy...

Hogyan lenne a legjobb, hogy csinálná nekem a barátom? Szűz vagyok még (többi lent)

Figyelt kérdés
pár hónapja már együtt vagyunk, én még szűz vagyok ő már nem. Többször is megujjazott már, de az első is nagyon fájt, úgy is, hogy be voltam nedvesedve. Már jó ideje csináljuk, mostanság megpróbáltuk 2 ujjal, viszont nem tudta betenni teljesen, mivel nagyon fájt, és kihuzattam vele. Érdemes ezzel még többet pepecselni, csak egyszer átesni egy nagy fájdalmon? sokszor olvastam, hogy még a nagyon szűk csajoknál is egy nap történik az egész tágítás és maga a szex része is. Ő tapasztaltabb volt már szűz barátnője vele is nagyon elhúzódott az egész. Nagyon meghatja, hogy nekem ez ennyire fáj. Érdemes e ezzel ennyit pepecselni, vagy még tágítgattassam magam vele? Beszéltem vele erről, de ő semmiképpen sem szeretné, hogy nagyon fájjon nekem, de ugyebár ez az első alkalomkor szinte elkerülhetetlen. Essek át rajta túl, úgymond a fádalmon, vagy még várjak vele?
2012. aug. 16. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
gyorsan menj át egy nagy fájdalmon, azután nem fog fájni
2012. aug. 16. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
több előjáték, és nem csak ujjazás és akkor kevésbé fog fájni :)
2012. aug. 16. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne párszor maszturbálnod. De nem elsietve a dolgokat, ehhez idő kell hogy kitágulj.

A pasidnak meg inkább először a csiklóddal kéne foglalkoznia, és érdemes orálozni is... a lényeg, lassan óvatosan, és gyengéden!

Nem a cél a lényeg hanem a hozzávezető út!

Ha fájdalmasan akarod átvészelni, egy életre is okozhat lelki sérülést!

2012. aug. 22. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!