Szerintetek ciki a legjobb baráttal elvesziteni a szűzességet?
Figyelt kérdés
nem rég elterveztük a legjobb barátommal h mi majd együtt csináljuk először. tudom h vigyázna rám. mit szóltok?2012. júl. 21. 19:17
1/10 anonim válasza:
Nem a mi dolgunk eldönteni... Ahogy jónak látod.
2/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
barátság+szexkapcsolat=Nagyon hülye döntés szerintem
3/10 anonim válasza:
lásd mint fent! (védekezetteket!)
4/10 anonim válasza:
Nem biztos ,hogy utána még legjobb barátok maratok..
5/10 anonim válasza:
szerintem gáz.
Nekemis vagy legjobb barátom akivel már 10éve Bff-ek vagyunk, de nem veszteném el vele a szüzességem ugyanis nem szeretem ő csak barát.:) és az első alkalomnak állítólag a legélvezetesebbnek kell lennie.
De te tudod.:))
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Csak utána ne hogy az legyen hogy beléd szeret vagy fordítva.
7/10 anonim válasza:
Majd ha jön az igazi akibe szerelmes leszel akkor ezt megfogod bánni !! Az első egy olyan emberrel legyen akibe szerelmes vagy!! Én esküvő után akarom elveszteni lehet tűl prűd vagyok de így szép!Aztán meg csinálj amit akarsz :D
9/10 anonim válasza:
én ezt tettem és ez volt életem legjobb döntése
10/10 anonim válasza:
hát mivel barát, valszeg odafigyel Rád, de ha vele megteszed még ki tuja kivel, aztán a szerelmednek jó lesz felsorolni, a tapasztalatokat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!