Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért stresszeltek ezen a...

Miért stresszeltek ezen a szüzesség kérdésen lányok?

Figyelt kérdés
Én összetenném a két kezem, ha végre valami normális szűz lánnyal ismerkednék meg, nem ilyen ribancokkal. (biztos ezeket vonzom, mert állítólag jóképű csávó vagyok, és biztos félnek tőlem a kicsit visszafogottabb lányok) De akkor is nem értem ezen mit kell stresszelni :S

2013. jan. 16. 11:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 2. válaszolóval.:)

Nekem is az a fontos, hogy olyannal veszítsem el, aki tényleg szeret és nem csak 1 alkalmat akar tőlem. Most van egy barátom, aki már elég sok lányon van túl(sok barátnő meg egy jó pár egyalkalmas dolga is volt).Mikor felmerült a szex téma, akkor megmondta, hogy tőlem nem csak azt akarja és, hogy nem siettet.:) annyira jól esett, mert ez nekem fontos.:)

16/L

2013. jan. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!