Tényleg igaz, hogy a szüzesség nem érték?
Olvasgattam itt GYK-n,és látom hogy néhány emberke elég furcsán vélekedik a szüzességről és az elvesztéséről...
Szerintem ez egy érték,és nem szabad az első utunkba kerülőnek odaadni... én 18 és fél évesen vesztettem el,és nem is találhattam volna jobb partnert :)
De van aki azt írja,hogy semmi értéket nem őriz az aki később veszti el meg stb.
Szerintetek sincs benne semmi? Nem becsülendő egy lányban,ha nem adja oda magát akárkinek?
A tartáshoz is lehet köze,de nem mindig. Ha valaki szűz az jelentheti azt is,hogy esetleg lelki gondjai vannak vagy még nem talált megfelelő párt.
Az pedig,hogy valaki nem szűz akár 15-16 évesen,azt is jelentheti,hogy korán egymásra találtak a párjával.
Szerintem semleges. Nem foglalkozom más szexuális életével. Nem ez alapján ítélek meg valakit, hanem az emberi mivolta alapján.
Egy szűz is lehet buta, önző, rosszindulatú, ugyanakkor egy ribanc is lehet melegszívű, őszinte, imádnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!