Aki úgy godolja, hogy a kutyának nincs helye a házban miért gondolja így, kifejtenéd?
Én a másik tábort erősítem, aki mégsem így gondolja, az kifejtené? Miért nem mehet be a kutya a házba?
Érdekel a véleményed, ennyi a célja a kérdésemnek, nem akarok veszekedést. :) Köszönöm a megértésed. :)
#10:
Jól kell bànni minden àllattal, szüksègleteikről gondoskodni kell, tilos indokolatlan szenvedèst okozni nekik.
De a lakàsban tartani nem szabad kutyàt, ès muszlim kutyanyàllal sem èrintkezhet, ha igen akkor minèl előbb tisztàlkodni kell.
A macskàk viszont màsok, ők mèg a mecsetbe is bemehetnek.
Azért, mert büdös. Van egy jellegzetes szaga. Kártékony, tönkreteheti a bútorokat, berendezést, falat, telibe hugyozza a parkettát, szőnyeget stb. Ugrál az emberre, követ, lépni nem lehet tőle.
Kint a helye.
Aki szerint Allah nem örülne, az menjen olyan országba, ahol ő az Isten, mert itt nem.
Aki arra panaszkodik jól gy be hordja a koszt a lakásba kintről a kutya, annak üzenem, hogy meg kell törölni a lábát, máris nem lesz probléma.
Durva, hogy a kommentek 90%-a szélsőséges. Persze csak azok, akik szerint kinn a helye.
14-es is pl. "A kutya csak k*rva büdös lehet, minden átveszi a szagát, mindent összehugyozik, mindent kikapar, mindig összeugrál."
:D Gondolom ők azok is, akik gyereket azért nem vállalnak, mert a szomszédé sokat visít, ezért az összeset utálja. XD
Érdekes, hogy a bepiszkít, összepisil mindent, követ mindenhova, összerág mindent típusú válaszokat olyanok írják, akik sohasem éltek együtt kutyával és semmit sem tudnak az ilyen életről. Most, hogy írom a kommentet a kutyáim a saját ágyukban, a másik szobában csendben fekszenek és élvezik a hűs levegőt, nem rágnak, nem piszkítanak be, akkor sem, amikor egyedül vannak itthon. Nem is félnek sem a tüzijátéktól, sem a vihartól, annyira kiegyensúlyozottak mert tudják, hogy a megszokott biztos helyükön nem érheti baj őket. Nem mondom, többet takarítok utánuk, őket is, takaróikat, fekhelyeiket tisztán tartom, naponta átfésülöm a budájukat (5 perc), így nem hullatják mindenhova, de számomra ez egy elfogadható kompromisszum.
Soha nem lesz ugyanolyan kapcsolata a kinti kutyának a gazdájával, mint a bentinek, nagyon sok kedves vagy érdekes dologról lemaradnak, akik csak kint tartják őket. Persze, a válaszokból látom erre nem is mindenkinek van igénye.
“Akik kint tartják, hányszor féregtelenítik egy évben?”
Nekem kétszer ajánlja a doki. Pontosabban én kérem hogy adjon amikor az éves oltás van.
“Oltások rendben vannak? “
Ha az orvos érti a dolgát akkor igen.
“Hányszor szökik el?”
Egyszer kifutott az ajtón, mert nem figyelt feleség, de azonnal odajött hívásra. Amúgy 5000 euróm meg egy egész nyaram ment el a kerítésépítésre.
Üdv. 12 (akinek nem szeret bent a kutyája, bár most bejött az alagsorba hűsölni, mert kint dögmeleg van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!