Mi a velemenyetek arrol ha valaki szabadon setaltatja a
kutyajat?
Figyelt kérdés
En a kiskutyamat szoktam szabadon setaltatni. Idegen Emberekhez nem hagyom hogy odamenjen. Ha jon idegen kutya akkor magamhoz hivom es szot fogad. Akkor ez igy rendben van vagy ebben is bele lehetne kotni ?
"de nem azt kertem hogy azt mondjak hogy “jaj szabalysertes” hanem hogy maga a jelensegrol mondjak el a velemenyuket:D" Hát jó, elmondom a véleményem: piszok nagy tahó az a gazda aki törvények felett állónak képzeli magát.
2022. márc. 27. 21:59
52/91 anonim válasza:
Remélem a szabálysértéssel jövők minden 50-es, 30-as táblát betartanak, minden jövedelmet leadóznak és sose követtek el még semmilyen egyéb kihágást.
2022. márc. 27. 22:36
53/91 anonim válasza:
Bezony, mindent leadózok, és a sebességkorlátozást is betartom, mert nem ok nélkül van. Tesóm gyerekét egy"nem számít a sebességkorlátozás" címzettű idióta gázolta el az iskola előtt. De ugye nem lényeg, van aki azt képzeli, neki mindent szabad... Mert nehogy már két perccel később jusson oda ahova indult, kit érdekel hogy más gyerekét kórházba juttatja?
2022. márc. 27. 22:39
54/91 anonim válasza:
"minden 50-es, 30-as táblát betartanak, minden jövedelmet leadóznak "
Nos, igen. A sebességet be nem tartók pedig a kutyát szabadon engedőknél is sokkal rosszabbak.
2022. márc. 27. 23:35
55/91 anonim válasza:
52-es, én vállalom a felelősséget, ha szabálytalankodás miatt elcsípnek, vagy baj lesz belőle, és ha tudatosan szegek szabályt, úgy csinálom, hogy abból ne legyen baleset, ha megbüntetnek, vállalom, nem nekem áll feljebb. A kutyámat pedig nem tanítom rosszra. Egyszer elfelejtettem bérletszelvényt cserélni hónapváltáskor, megvolt az új, mert éves bérletet veszek évek óta, csak nem figyeltem, hogy már másik hónap van, pont ellenőriztek. Vettem jegyet, este bemutattam a bérletet, az ügyintézési díjat kifizettem.
2022. márc. 28. 08:11
56/91 anonim válasza:
" úgy csinálom, hogy abból ne legyen baleset" Nyilván senki se tervezi hogy baleset lesz a fa.szságából. de mégis lesz. most akkor el kéne mesélnem a gyereknek, hogy "igaz hogy tolószékes leszel egész életedben, de nem úgy tervezte aki elgázolt?" Hát nagy vigasz...
2022. márc. 28. 09:46
57/91 anonim válasza:
#41: na igen... mikor a felelőtlen gazda bagatellizálja a szabálysértését, és egy "nem bánt" -tal elintézi. :((
Láttam már bobtailt nekifutásból odarohanni egy békésen botladozó hároméves kisgyerekhez a játszótéren.... A többtíz méterre lévő gazda meg nagyhangon óbégatta, hogy "nem bánt". Hát bakker... Képzeljük el felnőttként, hogy egy velünk egymagasságú benga nagy állat rohan felénk.... :( Az adott esetben "csak" képennyalta a kisgyereket, puszta szeretetből... De köszszépen, nem kérünk az ilyen kutyaszeretetből. :(((
2022. márc. 28. 09:47
58/91 anonim válasza:
56-os, miattam senki nem lesz tolószékes, én gyalogos vagyok. Inkább nekem lenne gond a szabálytalankodásomból, ha olyat teszek, de ezt vállalom. Például nem megyek el a zebráig minden esetben, hogy eljussak a villamosmegállóba, de csak akkor megyek át így, ha az autóknak, akik abból az irányból jönnének, piros a lámpa, olyankor a zebrán haladóknak zöld. Ehhez persze kell helyismeret, hogy tudjam, mikor nem fognak jönni. De például kutyával nem csinálok ilyet, vele csak szabályosan megyek át, akkor is, ha lekésem a járatot, és várni kell a következőre.
2022. márc. 28. 13:14
59/91 anonim válasza:
Nekem a póráz nélküli sétáltatas kapcsán mindig a következő jut eszembe:
Ha annyira szépen sétál a kutya, és annyira szófogadó, akkor meddig tart rárakni a pórázt, és fogni a póráz másik végét? Semeddig, ugye?
Ha valaki kiviszi szántóföldre, erdőbe, vagy egyéb nagy szabad területre a kutyáját, és ott elengedi, nekem azzal semmi bajom. De azért szoktam magamban fortyogni, ha utcán, lakott területen valaki nem képes pórázt rakni a kutyájára.
2022. márc. 28. 21:08
60/91 anonim válasza:
Láttam olyant, hogy óvodás korú kislány eszik egy pogácsát, odarohant egy németjuhász, és kikapta a kislány kezéből és megette. Na a gazda ott is a szokásos szöveggel, hogy "soha nem csinált még ilyent".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!