Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a velemenyetek arrol ha...

Mi a velemenyetek arrol ha valaki szabadon setaltatja a kutyajat?

Figyelt kérdés
En a kiskutyamat szoktam szabadon setaltatni. Idegen Emberekhez nem hagyom hogy odamenjen. Ha jon idegen kutya akkor magamhoz hivom es szot fogad. Akkor ez igy rendben van vagy ebben is bele lehetne kotni ?

2022. márc. 26. 20:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
44%

Na ez szépen ki lett vesézve, nice!

Az elwjen valamikor hozza is szóltam. Lenyeg a lenyeg, h kedves kutyasok, tessék futópórázon vinni az ebeket, vagy keresni olyan helyeket, ahol jól belátható a környek és ott sajat felelősségre el lehet engedni az 5-150 cm marmagasságú kutyakat. Ahol nincs ilyen, es nem megoldható, ott marad a póráz. Mint az elején írtam is, hogy volt már konfliktus ebből, ezert előzzük meg inkább nem?

Mivel ka nekem van kankutya szag a gatyám szárán, akkor a csivava/bison/barmi más kan kutya moroghatja ezt, ue szukákkal (erzekeny humanizálóknak: kislány kutyukkal) szóval legyen már póraz könyörgöm városban.

Meg figyelem. Ha társ a kutya, akkor igenis figyelni kell a bringásokra, zebránál stb.

De ha igazán belegondolunk, ha nem 70 evesen elvesztettük a parunkat, ezert kellegy kutyus szeretetbombának, akkor kertes házban!

2022. ápr. 5. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!