Mi a velemenyetek arrol ha valaki szabadon setaltatja a kutyajat?
Na ez szépen ki lett vesézve, nice!
Az elwjen valamikor hozza is szóltam. Lenyeg a lenyeg, h kedves kutyasok, tessék futópórázon vinni az ebeket, vagy keresni olyan helyeket, ahol jól belátható a környek és ott sajat felelősségre el lehet engedni az 5-150 cm marmagasságú kutyakat. Ahol nincs ilyen, es nem megoldható, ott marad a póráz. Mint az elején írtam is, hogy volt már konfliktus ebből, ezert előzzük meg inkább nem?
Mivel ka nekem van kankutya szag a gatyám szárán, akkor a csivava/bison/barmi más kan kutya moroghatja ezt, ue szukákkal (erzekeny humanizálóknak: kislány kutyukkal) szóval legyen már póraz könyörgöm városban.
Meg figyelem. Ha társ a kutya, akkor igenis figyelni kell a bringásokra, zebránál stb.
De ha igazán belegondolunk, ha nem 70 evesen elvesztettük a parunkat, ezert kellegy kutyus szeretetbombának, akkor kertes házban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!