Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?
) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.
Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.
Milyen megoldás jöhet még számításba?
A 19:34-esnek üzenem:
Hé, olvasd már el még egyszer amit írtam!!!! ALLERGIÁS VAGYOK A KUTYASZŐRRE!!!!!!!
Évek óta gyógyszert szedek rá, ami nem tett jót az immunrendszeremnek, ezáltal a teherbeesés esélye is csökkent!
A válasz megírásának időpontja: ma 19:46
Te is tudod, hogy a bnarátom jelző lealacsonyító, úgyhogy ha lehet, akkor ne állszenteskedj. Ha még nem hallottad ezt a mondást, akkor az nem az én szegénységi bizonyítványom, képzeld, én sem járom kocsmába. A hajszínemet ne keverjük bele, de ha annyira érdekel, akkor megsúgom, hogy barna.
===============================
Ó istenem, hányszor hallottuk a miniszterelnökeinktől:
Tisztelt barátaink!!!
Sajnálom a barnák társaságát, nem illesz közéjük
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
Jaaaj, lekaparom önön arcom............... ...................
===========================================
Nos, ez a válaszod méltó hozzád.
Bizonyítvány rólad!
Felolvastam a fifi kutyának amit idáig írtam és a válaszokat amit kaptam, hogy kiakarjátok heréltetni.
Azt üzeni: IDE NE JÖJJETEK, MERT MEGHARAPLAK BENNETEKET.
VAU-VAU
Nekem még megmagyarázta kell egy másik falka ahol Ő lehet a vezér és vannak kutyacsajok. vau-vau.
Jobb helye lesz annak a kutyának egy normális gazdánál.
Az ivartalanítással meg marhanagy tévedésben vagy: A műtét csekély kockázattal és sok előnnyel jár. Segít megelőzni a kanokra jellemző kellemetlen magatartási formákat. Az ivartalanított kan kevésbé agresszív, sokkal kezelhetőbb, mint a nem ivartalanított társai. Nem kóborol el a tüzelő szukák után és nem "gyakorol" a családtagok vagy a vendégek lábán. Fontos az is, hogy ha valaki nem műtteti meg a kutyáját, mert szereti, de csavarogni engedi, akkor begyűjthetik és, elpusztíthatják vagy "csak" nem lesz rálátása az utódainak sorsára, így azok közül sok szenvedhet és elpusztulhat. A kan kutyák gyakorlatilag bármely életkorban ivartalaníthatóak.
Picit átmentél infantilisba ... nagyon sajnálom szegény kutyát hogy ilyen "gazda" jutott neki ...
A válasz megírásának időpontja: ma 20:08
Igen, mert te ezt provokálod ki az emberekből. Büszke is lehetsz rá.
==============================
Tiszteletre méltó Barátnő!
Kérlek folytassuk e polémiát a következő címen
karbamid@mpp.hu
Ha amatőr, műkedvelő, önkéntes állatbarát vagy, akkor bizonyára megteszed, hogy írsz a címemre, és ellátsz néhány jó tanáccsal a kutyaemigrációval kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!