Van egy 5 éves kistestű keverék kutyám és a szemén a fehér rész kifurdult. Mit tegyek?
már úgy van neki 1 hónapja és akármivel csepegtetem nem múllik el és eddig elmúlt neki. olyasmi mint a palotapincsinek a betegség a szemén.
nem tudom mit csináljak vele h végre elmúljon neki:(
nem tudtam mást csinálni mert nem volt orvos én meg nem viszem egy alkolistához aki már ismerősöm kutyáját majdnem megölte:S
ma meg most értem haza suliból:( és már nincs orvos
csak eddig ha kijött a szemén szemcseppel becseppentettem neki és elmúlt ha nem kamillás vízzel és akkor múlt el de most egyik sem segített:(
Amit leírtál, az alapján én Harder-mirigy előre esésre gondolok. Azt műteni kell! Szemcseppel esetleg rövid ideig kicsit visszahúzható, de mindig visszajön (ahogy írtad is), nem gyógyítható vele.
Mindenképp vidd el orvoshoz, a Harder-mirigy előre esés csak egy tipp a lehetséges több száz ok közül!
Kazincbarcika:
Berkenye u. 21.
Telefonszám: (48) 315-155
nem tudom ez az-e amiről beszéltél
így cím által nem tudom de én Minárhoz járok
De nagyon szépen köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!