Dunakeszin eltűnt fehér keverék bolognese szerű kistermetű kutyám! 2011. 09.16. Valaki befogadta?
Figyelt kérdés
Szeptember 16-án, péntek reggel szökött meg a 7 éves kiskutyám, Dunakeszi Tisza utca környékéről, Nenszi névre hallgat, fehér, rövid szőrű, halvány zsemle színű foltokkal, nyakában rózsaszín, csillogós nyakörv van, tüzel, így keresi a fiú kutyák társaságát. Ha valaki befogadta, vagy látta kóborolni, kérem írjon!2011. szept. 19. 13:49
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Biztos, hogy befogadta valaki. Kistermetű kutyákat mindíg hazaviszi valaki. Minél kisebb, ápoltabb és barátságosabb, annál biztosabb, hogy valaki hazavitte, befogadta.
A nyakörvén voltak biléták és infók a gazdiról? Rólad? Telszám, cím vagy valami? Chipje van a kutyusnak? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor szerintem ne aggódj, biztos visszajuttatja hozzád a megtaláló a kutyát. :-)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! Sajnos nem volt a nyakörvén semmi, mert vettünk ilyen címtartót, de az valahol sétáltatás közben leesett és azóta nem kapott másikat :( Sajnos chipelve sincs, mert már egyrészt idős, másrészt keverék. :( Feltettem egy két helyre az interneten, de nem kaptam választ :( Ezt az oldalt pedig olyan sokan böngészik, gondoltam, hátha valaki jelentkezik! :( Mégegyszer köszönöm a segítségeket!
2011. szept. 19. 15:05
4/13 anonim válasza:
A chip nem kor és fajta függő!!!!!!!!!ha lettél volna tudatlan TALÁN már otthon is lenne a kutyus.
5/13 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem a kritizálásodra vagyok kíváncsi, hanem segítségre. Előbb tanulj meg egy mondatot megfogalmazni, mielőtt másokat kioktatsz.
2011. szept. 21. 12:02
6/13 anonim válasza:
Meglett a kutus azóta? Vagy van hír róla?
Menhelyeket hívj fel és sintér/gyepmesteri telepeket, hátha befogták őt, vagy a megtalálók bevitték!
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs meg a kutyus, a gyepmester telefonszámát megkaptam, de senki nem veszi fel :( Már a környéken minden menhelyet felhívtam. Szerintetek ha elütötték, azt is a gyepmester szállítja el? Mert ha igen és nem szállította el, akkor még van esélye :(
2011. szept. 21. 18:52
9/13 anonim válasza:
De igen kioktatlak mert én lehet hogy csak a helyesírásban hibáztam miszerint kihagytam egy szót de a te hibád sokkal nagyobb mivel a kutyusod eltűnt úgy hogy nincs rajta biléta vagy nincs benne chip.Látod még mindig nincs meg.Amit írok nem rosszindulatból teszem csupán azért mert sajnálom a kiskutyád és együtt érzek veled mivel nekem is kistestűm van.Remélem minél hamarabb megtalálod és legalább bilétát teszel majd rá.de chip sem fáj annyi nekik mint egy átlagos oltás.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az ilyen tanácsot szívesen fogadom, de nem gondoltam volna, hogy szükségem lesz chipre, vagy új bilétára. Ha meglesz a kutyám, biztos mind a kettőt megcsináltatom. Azonban jelenleg ez nem sokat segít rajtam, sem a kutyán.
2011. szept. 21. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!