Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy találok új gazdát 9 éves...

Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?

Figyelt kérdés

) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.

Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.

Milyen megoldás jöhet még számításba?

2010. szept. 5. 13:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
78%

Mit pattogsz?

A cikk cimét olvastad? Vagy csak számolni nem tudsz?

Én arra reagálok.

Egy ilyen öreg kutyának megbecsülés és kényeztetés járna és nem új környezet.

Pláne nem fajtamentőknél, ahol csak átmenetileg lesz, bár lehet, hogy ez az átmenet lesz a kis életének a vége.

Hiába rúgkapálsz, ennyi idős kutyán túladni lelketlenség, és ami indokok itt fel lettek sorolva, az mondvacsinált.

Minden rendes ember elfordul tőletek.

Ennyi.

2010. szept. 12. 14:29
 82/145 anonim ***** válasza:
100%

Arról még nem hallottatok,hogy a kan kutyát is lehet ivartalanítani?

Ahhoz meg gratulálok,hogy szaporítottátok őket,gondolom az okos "állatorvosotok"javasolta,hogy akkor jobb lesz nekik.

A tőletek kikerült szaporított alom minden tagja egy már menhelyen lévő kutyától vette el a gazda,és ezzel jó eséllyel az életben maradás lehetőségét.

Elmagyarázom,hogy értsd:ha nem lennének butaságból szaporítók,mint ti,nem lennének teli a menhelyek.Az emberek vagy mentett kutyát vennének magukhoz(igen,fajtatisztát is lehet örökbefogadni),vagy tenyésztőtől vennének.

2010. szept. 12. 14:31
 83/145 anonim ***** válasza:
78%

Kedves előttem szóló, akiknek még az öreg kutya sem kell, gondolod, hogy törődnek más szerencsétlen sorsú kutyával?

Ezt már meg sem említettem, mert nemhogy a szívükig, de az agyukig sem jut el... :-/

2010. szept. 12. 14:32
 84/145 anonim ***** válasza:
100%

magyarul: addig jó volt a kutya, amig a másikat lehetett elletni tőle .. mostmeg menjen a francba mert már nem hoz pénzt

értjük mi ezt nem kell ragozni ... csak akkor minek a rizsa? nem a párzási ösztön a baj, mert azt a kan ivartalanitásával meg lehetne oldani (igen 11 évesen is ... a kan ivartalanitása nem nagy mütét)... nem hát, etteni kell, pénzt meg nem hoz, az a baj ...

2010. szept. 12. 15:37
 85/145 anonim ***** válasza:
25%

oncogito

már ne is haragudj de ilyen nagy fa.szkalapot mint te...

2010. szept. 12. 15:43
 86/145 anonim ***** válasza:
78%

Előttem és nekem szóló: gyáva vagy (arctalanul és névtelenül írsz) és kulturálatlan.

De megértem, mert fáj az igazság.

2010. szept. 12. 16:06
 87/145 anonim ***** válasza:
0%

Ne reagáljatok oncognitonak, ő azért regisztrált itt, hogy kiélje beteges vágyát a vitákbanDDD Engem is halálra idegesített, mindenre rákontrázott, de szerintem csak érzelmileg zokni vagy lelkisérült. Csak hogy tudjátok: ő már egy meglett asszony, csak a vita élteti. Néha már sajnálom, lehet egyedül van otthon.

Szóval ne reagáljatok rá, bármit is ír. Teljesen elmentek neki otthonról, választ nem ad csak kötekszik és élvezi ha látja, hogy ráharaptatok a hülyeségeire. Komolyan, hagyjátok. Így sose hagyja abba.

Tiszteletem.

2010. szept. 12. 16:46
 88/145 anonim ***** válasza:
78%

Inkább azt a kutyát sajnáld, akit öregkorára idegenbe, ismeretlenbe adnak kényelmi szempontból.

Kár másra,személyeskedésre terelni a figyelmet.

Sok éve fórumozom ezen az egy nicken, vállalom minden hozzászólásom tévedéseimmel és igazságaimmal együtt.

Itt és most az a lényeg, hogy egy öreg kutyát, akit élete folyamán szaporításra fogtak be, aki családban élt, meguntak és kipaterolta.

Erre nincs mentség.

Ezt minden jóérzésű ember elítéli.

2010. szept. 12. 16:59
 89/145 anonim ***** válasza:
78%

Még valami.

Elég sok hozzászólás született.

Érdemes végigolvasni, hogy hányan ítélik el az ilyen magatartást!

Azért ezen el kellene gondolkozni ám, kérdező és lánya!

2010. szept. 12. 17:10
 90/145 anonim ***** válasza:
0%

Oncgnt-vmi nemtom mi:

nevetséges vagy.mintha te arrcal és névvel írnál :DDDDakkor..mondjuk..a nevem madártej!!!na mostmár van nevem arcom?:DDDhülyegyerek

2010. szept. 12. 18:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!