Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?
) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.
Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.
Milyen megoldás jöhet még számításba?
No, ezt ki is nézem belőled.
A te kutyád, a te dolgod, a te felelősséged!
Hoppá, bátorság - bátorságnak válaszol?
A kutya tulajdonosa ugyanaz, mint bátorság, csak más néven?
;-)
Hát ezért fogja a saját pártját, mert más úgysem tenné!
Bátorságnak
Köszönöm a tippet, és nem fogok sokat gondolkodni rajta.
Ha nem fejezi be ezt a témát ez néhány aberrált írogató, akkor viszem a sintértelepre kiirtani.
REMÉLEM MEGFOGADJA A TANÁCSOM
Melléfogtatok
A SZÍVTELEN LEÁNYZÓ ÉN VAGYOK!
Nem én írtam , hogy ki irtom a kutyát, nem tudnám bántani!
Aki meg a nevembe írogat az fejezze be!
Bátorság a pártunkat fogta, de nem én vagyok bátorság! Aki nem hiszi, az írjon privátot!
Én legalábbis nem fogtam mellé.
A sintértelepet annyira hiszem, mint az anyagi gondokat...
Ha meg több nicken akarsz írogatni kedves "kegyetlen leányzó", akkor legyél figyelmesebb, mert lebuktál.
SZIVTELEN LEÁNYZÓ
Nem írtam több nicken és nem buktam le! És aki nem hiszi el, azt sajnálom!
Ja, és ha mégis jártok a sintértelep felé, vigyétek már magatokkal a tizenötéves kutyát is. Ha a nagyszülők anyagi helyzetén nem tudtok segíteni, legalább a költségeit csökkentsétek.
Meg utána az öregeket az öregek otthonába.
A kislányt is vigyétek magatokkal, hadd lássa, mit kell tenni az öregekkel...
SZIVTELEN LEÁNYZÓ VAGYOK
Úgy látszik te ezt már végig csináltad oncogitó a saját kutyáddal és a saját szüleiddel, azért tudod ilyen jól, hogy kell csinálni!
Én még soha nem csináltam ilyet, nem is fogok, így soha nem tudom, meg milyen! A LÁNYOMAT MEG HAGYD KI BELŐLE TE KÖCSÖG!!! A SAJÁT KÖLKEIDET KEVERD BELE NE MERÉSZELD AZ ENYÉMET!!! SOHA DE SOHA TÖBBET NE MERÉSZELD A GYEREKEMET BÁRMILYEN FORMÁBAN A SZÁDRA VAGY A BILLENYTÜZETRE VENNI!!!!
Előszöris a lányodat nem bántottam, de előbb-utóbb úgyis rájön, milyen szívtelen vagy.
Nem segíted a szüleidet, cserben hagyod az idős kutyádat, akit korábban szaporítottál.
Nincs sok szavad tisztességes és jóravaló emberek között.
Mit pattogsz itt? Miért nem mész inkább dolgodra? Te nem dolgozol, csak henyélsz, nap közben netezel?
Én megtehetem, nyugdíjas vagyok és a kutyáim már megfuttatva.
De te mit lopod itt a napot?
Inkább vinnéd sétálni szüleid nyakára vágott kutyákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!