2,5 éves fiú, fehér bichon kutyusomnak hol tudnék párt találni?
Fuh, nekem Fekete bichonom van. Liza:) De nem szeret fiúzni:(
De azért sok sikert, hátha sikerül becsajoznia:)
Imádnád?
Törzskönyve van? Tenyészszemle van? Kiállításon voltál vele? Genetikailag öröklődő betegségekre szűretted? Bejegyzett kenneled van? Találsz majd nekik gazdit? (Nyilván te is azt gondolod, hogy a tiédnek lesz mind...) És az a gazdi JÓ gazdi is lesz? És ezt honnan fogod tudni? Rendelkezel komoly kapcsolatokkal Tenyésztő körben? Értesz a kutyatenyésztéshez? Értesz ahhoz a fajtához, amit szaporítani szeretnél? Hány kiállításon voltál életedben, akár csak nézőként is?
Jártál már menhelyen?
Hány kérdésre a válaszod igen?
Ha mindenre igen a válaszod, akkor esetleg belevághatsz. De ha mindenre igen lenne, akkor nem tennél fel ilyen kérdést ezen a fórumon!
Mert tudnád, hogyan zajlik a kutyatenyésztés és már a kiállításokon összeismerkedtél volna a legkiválóbb szukák gazdáival...
Gondolkozz, legyél felelősséggel a még meg nem született és a már megszületett temérdek (menhelyi) kutya iránt, ne népesítsd a szaporítók táborát!
Köszönjük a Kutyák nevében!
express.hu
állat kategória azon belül kutya, beírod a fajtát és azt megkeresed azt h fedeztetést válall és kiad egy csomót ahol hirdetnek a kan kutyás gazdik:)
én csak a kérdésére válaszoltam...
meg amúgy magától is rájött volna a kedves kérdező is.
Na az ilyen kérdésektől borul el az agyam. Már kedvem sincs kulturáltan elmagyarazni a helyzetett.
Ha csak egy kicsit érdeklődnél az állatok iránt tudnád hogy dugig vannak a menhelyek! Szívesen átadok neked ucára kitett dobozos kölyköket ha annyira babázni szeretnél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!