Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?
) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.
Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.
Milyen megoldás jöhet még számításba?
Feltételezem, hogy Egerben lakik, aki ekkor írt
A válasz megírásának időpontja: ma 18:07
Neked üzenem barátom.
277 km 4 óra 0 perc ekkora a távolság oda, és vissza gondolom ugyanennyi vissza is.
Összesen:554 km.
El kell indulni a kutyáért és elviheted ha már olyan nagyon a lelkedre vetted a sorsát
Megfogom köszönni.
Könyörögöm, most volt 3ezres ivartalanítási akció több helyen is, pl. itt egerben.
Nem Egerben lakom, de pl Pesten is
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46
Barátom te egy hazudós állatbarát vagy
Köszönet minden „jó”tanács adónak a válaszokat!
ÉN VAGYOK A SZÍVTELEN ÉS GONOSZ LEÁNY, aki „lepasszolta” a kutyáját!
Megvédem magamat, magunkat, mert jogtalan érzem a válaszokat, amikkel „ránk húzták a vizes lepedőt”!
A NOÉ menhely ajánlójának üzenem, hogy egy gyereket ne hasonlítson a kutyához! Évekig próbáltam teherbeesni, a nőgyógyász azt mondta annak idején, hogy váljunk meg a kutyustól, hátha az is gátol a családalapításban, de nem tettem! És sikerült a baba! De viszont a gyerekem egészsége fontosabb lett a kutyánál (már bocsánat, ha merészeltem a kislányom miatt aggódni!), és nem az utcára dobtam ki!!!
A 18:46 –os válaszadónak meg üzenem, hogy ne alkosson véleményt rólam, ha nem is ismer! Mert ez bunkóság volt a részéről!!!! Ha állatmentéssel foglalkozol, akkor miért akarod mindenáron ivartalanítani? Miből gondolod, hogy az jó a kutyának? Belelátsz a fejébe?
A kutya idén múlt 11 éves, majdnem 10 évig volt nálunk, 2,5éves volt a kislányom, mikor édesanyámékhoz került a kutyus másfél ével ezelőtt! Nekem lett kutyaszőr allergiám, a kislányom nagyon sokat betegeskedett és a gyerekorvosunk kérése miatt kértem meg édesanyámékat, hogy náluk lehessen a kutyus.
Folyamatosan látogatjuk, kutyakozmetikus jár a kutyushoz, gondoskodom az ételéről és folyamatos állatorvosi ellenőrzésekre is viszem a kutyát! Sajnálom szegényt, és nem szívesen adnám tovább, de a lakásba nem hozhatom vissza! Olyan nincs, hogy antiallergén kutya! Igaz, hogy nem nagyon hullik a szőre, vagyis nagyon kismértékben (volt szőr a lakásban, a folyamatos kutyakozmetikázás ellenére is!).
Megsirattam a kutyust, mikor kivittük édesanyámékhoz és a mai napig hiányzik, de jobb helyen van a kertes házban! A kutyusunk jól érzi magát, sokkal vidámabb, mióta kint van, sokkal jobb helye van, mint fent a 47m2-es lakásban a 4.emeleten. És a kutyus már megvolt mielőtt a 4.-re költöztünk volna, mielőtt ezért is kikiált valaki gonosznak!!!
Segítséget kért édesapám a kan kutyus párzási hevessége csillapítására, és nem azt hogy bántsák!!!
Nem az ivartalanítás az első, ami eszembe jut (miért tegyem ki egy műtét viszontagságának), szerintem a válaszadó sem örülne, ha megkívánna valakit és mindjárt ki akarná heréltetni a családja!
Ma beszéltem az állatorvosunkkal, aki adott tanácsot, így megköszönöm a „jótanácsokat”!
Idézet:
Egyébként a barátom megszólítást legyél szíves hanyagolni, mert egyrészt nem járunk egy kocsmába, másrészt nő vagyok.
Idézet vége.
Elnézést hogy barátomnak szólítottalak, nem lett volna szabad, nem érdemled meg. Valóban a te kocsmádba nem, mert én egyikbe sem járok. Hogy nő vagy? remélem nem szőke. Vagy mégis, szőkék tiltakozzatok ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!