Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy találok új gazdát 9 éves...

Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?

Figyelt kérdés

) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.

Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.

Milyen megoldás jöhet még számításba?

2010. szept. 5. 13:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 anonim ***** válasza:
87%

"A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte)."

Ezt írtad, elég egyértelműen. Erre az, amit itt javasoltunk tökéletes megoldás lehet. A kedves lányod esetleg fizethetné a műtétet, aki a 9 éves kutyát egyszerűen csak úgy lepasszolta. És ne hivatkozz a gyerekre, sokan nőttünk fel kutya mellett és még mindig élünk.

2010. szept. 5. 18:25
 12/145 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem kellett volna arra hivatkozni, hogy zaklatja a szuka kutyát. Inkább írtad volna le egyenesen, hogy nem akartok rá költeni, akkor mindenki megérti a "problémádat". Gondolom a lányod sem a gyerek miatt passzolta le, mert az elég rossz kifogás lenne. Én kutyák között nőttem fel, mégsincs semmi bajom. Szerintem sokan vannak ezzel ugyanígy.

Ha már mindenképp túl akartok adni szerencsétlen kutyán (9 évesen...), adjátok le a Noé menhelyre. Ott rendesen utánajárnak kihez kerül a kutya és csakis ivartalanítva adják oda a fajtatiszta kutyákat.

2010. szept. 5. 19:38
 13/145 A kérdező kommentje:

Ennek a barátnak, vagy kekecnek....Talán nem kellett volna arra hivatkozni, hogy zaklatja a szuka kutyát. Inkább írtad volna le egyenesen, hogy nem akartok rá költeni, akkor mindenki megérti a "problémádat", Idézet vége.

Az öreg kutya 15-16 éves, vak és süket, becsüljük és szeretjük.

A fiú kutya már 2 éve van nálunk, de meguntuk az évenkénti háromszori kibírhatatlan vágyát a szuka iránt. Sokat szenved a család a kutyára rátörő párzási ösztöne miatt.A lányomék a 4. emeleten lift nélküli házban és három műszak mellett 7 azaz hét évig tartották ebből volt kettő év a babával együtt. A gyerek örökös betegsége, allergiája miatt a gyerekorvos kérte a kutya eltávolítását. Így került hozzánk. Most nálunk is betelt a pohár. Szép dolog a kiállni a kutya mellett, de feltételezem, hogy néhány válaszoló azt sem tudja mi az hogy, a kutya, csak jártatja a száját. Ebből nem kérek. Normális reakciót vártam. Néhány válaszolónak megköszönöm, hogy próbált segíteni.A kutyát nem teszem ki az utcára és menhelyre sem adom. Baráti segítséggel majd találok neki másik gazdit.

2010. szept. 6. 14:05
 14/145 anonim ***** válasza:
100%

Most megint azt mondod, hogy a párzási ösztön miatt akartok megválni, erre írták vagy 10-en, hogy ivartalanítsátok, mert akkor elmúlna. És legyek oda azért, hogy 7 évig náluk volt? Nekem eszembe sem jutna továbbadni a kutyámon, mert nálunk családtag. A gyerekedet sem ajándékozod el 10 évesen. Én mondtam egy megoldást (Noé menhelyet), mert ott tényleg megnézik kinek megy a kutya és élete végéig ellenőrzik. Míg, ha itt bárki mond is neked egy nevet, nem tudod leellenőrizni, jó helyre került-e. Az nem jelent semmit, hogy első látásra szimpatikus az illető.

Mindegy, nem veszekedni jöttem ide, csak elmondtam a véleményemet. Ha tényleg nem akarod menhelyre adni, csakis ismerősök között érdeklődj.+ érdeklődj az uszkár fajtamentőknél. Szerintem.

[link]

2010. szept. 6. 16:41
 15/145 anonim ***** válasza:
77%
undorodom az ilyen "felelős" gazditól ... 2 évig szenvedett a kutya nálatok, mert egy 15 ezres műtétet sajnáltatok tőle, előtte 7 évig szenvedett a lányodnál, akinek annyit ér egy kutya, hogy 7 év után lepasszolja....a gyerek valószínűleg nem is allergiás a kutyára, hanem egyéb más dolgokra, csak könnyebb volt a kutyára kenni
2010. szept. 6. 16:58
 16/145 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy az uszkár szöre antiallergén ...
2010. szept. 6. 17:16
 17/145 anonim ***** válasza:
87%
15 ezer?? Könyörögöm, most volt 3ezres ivartalanítási akció több helyen is, pl. itt egerben. Alapból a szukát kellett volna még sokkal régebben ivartalanítani,nem értem, hogy ha 15 éves, akkor eddig mért nem került rá sor. Egy kilenc éves kutyust meg szerintem kegyetlenség ennyi idő után lepasszolni. A lányodnak se kellett volna.
2010. szept. 6. 18:07
 18/145 A kérdező kommentje:

Mindenkinek aki "aggódik" a kutya sorsa miatt!

Jó szívvel adom oda az ilyen "Bátor, kutyabarát" uraknak, vagy hölgyeknek.

Tessék eljönni érte és lehet babusgatni.

Nem sóderolást várok.

Ha nem volna számomra fontos a kutya sorsa, akkor nem írok ide, hanem kirakom a kocsiból a tizedik szomszéd faluba.

Nem gondoltam volna, hogy ennyi értetlen emberrel fogok itt ezen a helyen, ebben a témában találkozni.

Várom a további értelmes, és üsse kő, eszetlen javaslatokat ötleteket.

2010. szept. 6. 18:10
 19/145 A kérdező kommentje:

A következőnek:A válasz megírásának időpontja: ma 16:58

Én meg nem undorodom, csak semminek nézem az ilyen választ.

Ha nem tudsz értelmezni egy szöveget, és nem érted meg mások gondját, akkor kapcsold ki a gépedet.

2010. szept. 6. 18:22
 20/145 anonim ***** válasza:
84%

18:07-es vagyok.

Bocsi, de szólásszabadság van. Mindenkinek a saját állataiért kell hogy felelősséget vállalnia, tudod, amit "megszelidítettél" azt ne dobd el magadtól. Gondolj már bele, szegény kutya bízik bennetek! Bár nem te vagy a főkolompos, hanem a lányod, aki úgy passzolta a kutyát, hogy valójában nem allergén a szőre, szóval ez egy mondvacsinált indok. És még szerencse hogy nem a kocsiból dobod ki, vagy manapság ez a viszonyítási alap, és aki nem ezt teszi, azt már tisztelni kell?

2010. szept. 6. 18:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!