Kutyatartók miért sértődnek meg hogyha rászólok a kutyájukra ha közeljönnek hozzám?
Készülj fel rá,hogy utána jó eséllyel a gazda a a sz*rt is ki veri belőled.
Én se fújom le semmivel a gyerekedet,ha oda jön.Te se fújkáld a kutyát ameddig nincs okod rá.
"Készülj fel rá,hogy utána jó eséllyel a gazda a a sz*rt is ki veri belőled."
Téged is lefújlak ne izgulj.
"Én se fújom le semmivel a gyerekedet,ha oda jön."
A gyerekem nem fog megharapni minden ok nélkül és nem nyalogatja meg a lábadat. Másrészt egy 2 éves gyerek semmilyen kárt nem tud okozni. Harmadrészt egy gyerek nem ösztönlény, nem fog megharapni ha olyanja van.
“ Téged is lefújlak ne izgulj.”
De nagy pofája van valakinek faroknövelővel a kezében. :)
Napszemüveg van rajtam.Tudod,nyár van.
És,ha fel tudsz fújni 196 centi magasra hát hajrá.Kétlem,hogy annyi időd lenne.Egy spray nem véd meg semmitől.A kutyákat is csak felbőszíted és AZÉRT fognak megharapni mert TE TÁMADOD meg őket.Ami oda megy hozzád az nem akar megölni.Kezeltesd magad,hogy legalább annyira ne félj,hogy tudj szólni a gazdának "tedd pórázra légyszi,fosok a kutyádtól".:D
De hidd el,a gyerek előbb fog megharapni mint egy elengedett kutya.amelyik el van engedve meg van nevelve.Kis termetű kutya is hamarabb harap meg.
És igen,1000%-ig biztos vagyok abban amit mondtam.Az én fiam is harapós volt,ameddig meg nem értette mit jelent az,hogy fájdalmat okozni.Játszótéren rendszerint csapkodnak a gyerekek és hadonásznak az 1-2 év közöttiek.Idegeneket is.Nem tudják mit csinálnak,csak jön.
Kis termetű kutya pedig többnyire neveletlen,mert nem veszik komolyan a kis termetűeket.Pedig azok is tudnak fájdalmat okozni.
Persze sejtem mennyire érted azt amiről beszélsz kutyák terén is.80kg-os németjuhász meg vérengző vizsla..:D
"A gyerekem nem fog megharapni minden ok nélkül és nem nyalogatja meg a lábadat. Másrészt egy 2 éves gyerek semmilyen kárt nem tud okozni. Harmadrészt egy gyerek nem ösztönlény, nem fog megharapni ha olyanja van."
Gyerekkoromban úgy harapott meg kutya rokonoknál, hogy mentem nagy lelkesen kutyázni, csak a kutya nem örült neki, hogy nagy zajjal lerohanta a gyereksereg, a felnőttek meg éppen beszélgettek, csak pár percre nem figyeltek oda. Szóval a szülőnek is felelőssége az, hogy a gyereket ne engedje kutyázni felügyelet nélkül. A kutya nem tudja emberi módon kifejezni magát, hogy "sok vagy, hagyj békén", a kutya elúzódik, morog, és ha sarokba szorítják, akkor odakap. Ez a szülő felelőssége is, nem csak a kutya gazdájáé.
"Másrészt egy 2 éves gyerek semmilyen kárt nem tud okozni. Harmadrészt egy gyerek nem ösztönlény, nem fog megharapni ha olyanja van."
Dehogynem, amikor öcsém bölcsibe járt, volt ott egy kisfiú, aki összeharapdálta a csoportot, tiszta seb meg harapásfolt volt minden gyereken, a szülők közösen léptek fel a bölcsi felé, hogy tegyenek valakit, végül kirakták a bölcsiből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!