Kutyatartók miért sértődnek meg hogyha rászólok a kutyájukra ha közeljönnek hozzám?
"És,ha fel tudsz fújni 196 centi magasra hát hajrá."
203 cm magas vagyok, szerintem menni fog. Nem szokott gondot okozni fizikailag megvédeni magamat a kutyáktól, azért írtam a gázsprayt mert azzal nem ártok fizikailag egy kutyának.
"a szülők közösen léptek fel a bölcsi felé, hogy tegyenek valakit, végül kirakták a bölcsiből."
Nagyon helyes.Mind a harapós kutyákat, mind a harapós gyerekeket korlátozni kell, meg kell gátolni őket.
Ja,gondolom azért fosod le a bokád minden szembe jövő kutya miatt mert annyira te vagy a helyi b*szdszájba.
Még,ha ugatnának rád vagy valami akkor azt mondom oké,de csak oda mennek.
Haver.Ne fújkáld le mások kutyáját.Mit nem értesz meg ezen?
Egy kutya NEM TÁMAD CSAK ÚGY.
Ha ugat is egyet nem tudod támadásnak venni.Valamelyik kutya figyelem felkeltésképp ugat.Vagy épp kér tőled valamit.(Segítség,a kezedben lévő fagyi,akármi.)
Minden esetben ahelyett,hogy TE TÁMADNÁL MÁS KUTYÁJÁRA szólj a gazdának,hogy vigye odébb vagy kösse meg.De ha ugat a kutya azonnal ott terem az elengedett kutya gazdája is,senki nem akarja,hogy harapjon a kutyája..
Ha lefújod AZONNAL EGY AZ EGYBEN NEKED TÁMAD.érted?
Nem érted,tudom.
Fújás = harapás.nehéz a felfogásod,de csak nem ennyire.
A gázspray jó emberek ellen,a kutyákat felbőszíti főleg,ha semmi rosszat nem akartak te csak random rájuk támadsz vele.
Ne legyél ostoba.Bár tudom,hogy ez troll kérdés,nem is tudom minek reagálom le..
Nem rendőr és nem közteres,hogy intézkedjen főleg így.
Felelőtlennek nem felelőtlen aki elengedi a kutyáját,főleg ha az a légyenek se árt.AZZAL,HOGY ODA MEGY NEM ÁRT.jogszabályt sért az ilyen,de nem felelőtlen.Ha bajod van vele hívd rá a járőröket,de ne te intézkedj.
Nem mindenki kutyája harap,szalad el vagy bánt másokat csak mert elengedte..Akivel pusztán az a problémád,hogy elhalad melletted és ÚRISTEN AZON NINCS PÓRÁZ az nem érdemli meg,hogy f*szkodj vele.
És ha megnyal akkor mi van? Miért ok az arra hogy belerugj, leorditsd, lefujd?
Engem meg idegesitenek a gyerekek, főleg ha hangosak. Akkor ha kicsit hangosabb a gyereked fujjam le, rugjak bele, orditsak rá? Ugye hogy nonszensz? Tudod mi a titok nyitja? Indulat kezelesnek hívják normáliséknál.
Ösztön lény itt egyedül te vagy. Ha valami nem tetszik az a reakciód hogy tamadsz. Nagyobb ösztön lény vagy mint egy falka kutya együtt.
Kezeltesd az indulataid és a beteges felelmed. Mert rossz példát mutatsz a gyerekednek is és ezt neveled bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!