Megszegitek a mostani kijárási tilalmat?
Figyelt kérdés
Van egy staffim, a jelenlegi helyzetben csak 500 méteres sugarú körben szabadna csak elhagyni a lakóhelyet, ami kicsit abszurd tekintettel arra, hogy a faluközpontban lakom, 500 méteren túl minden irányban meg erdő, rét, stb, tehát nem tudom kit, vagy inkább mit fertőznék, talán a fenyvest, vagy az őzeket, fene tudja. Én bizony lemozgatom, s akár kilóméterekre elsétálunk, mert neki kell, neki is tartozom annyival, mint vadidegen embereknek, akiket annyira óvni kell, sajnos a munkámból adódóan máskor nem is tudnám elvinni, csak este 8 után, különben megbolondulna a kertben. A legjobban bosszant, hogy már egy állatvédő is írta a neten, hogy erre a járványhelyzetre tekintettel kell lenni, s nem szabad 500 méterből kilépni. Milyen állatvédő az ilyen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?2020. dec. 28. 14:56
61/64 anonim válasza:
De kérdező, attól hogy itt fröcsögsz meg oltogatod azokat akik betartják a szabályokat, attól nem lesz változás, mert nem ők hozzák a szabályokat. Viktorral állj le veszekedni, ne egy csapat emberrel akik megírják a véleményüket, amire egyébként te kérdeztél rá! 🤷♀️
62/64 A kérdező kommentje:
Ha az elejére mész, én pont, hogy nem oltogattam senkit. 🤷♂️
2020. dec. 29. 16:43
63/64 anonim válasza:
Nem azért ne legyen kutyád mert van ez a szabály. Hanem mert ha nem is lenne ez akkor se normális hogy egész nap nem foglalkozol a kutyával. Ha este nyolc után le is farasztod, az a szerencsétlen akkor is egyedül van egész nap.
64/64 anonim válasza:
Bírom mikor a nagy szabálykövetők csak itt akkora szabálykövetők...Aztán amikor volt az idősek sávja, ott hápogták tele a facebookot, miért látnak idős embert vásárolni délután (pedig le volt írva hogy lehet), aztán tavasszal hápogtak hogy miért futnak sétálnak egyedül vagy ketten kint az emberek (le volt írva a SZABÁLY-ban hogy lehet...) Akkor lehetett hápogni a szabály ellen, akkor nem kellett vakon szabálykövetőnek lenni...Ezek csak most nem hápognak mert most ez nekik így kifejezetten tetszik. Ha nekik nem tetszett valami akkor lehet megkérdőjelezni szabályt... Úgy megindokolják a preferenciájukat hogy már magukat röhögtetik ki, most érdekes módon ezeknek minden kifogás. Ez egy ilyen szr embertípus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!