Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megszegitek a mostani kijárási...

Megszegitek a mostani kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés
Van egy staffim, a jelenlegi helyzetben csak 500 méteres sugarú körben szabadna csak elhagyni a lakóhelyet, ami kicsit abszurd tekintettel arra, hogy a faluközpontban lakom, 500 méteren túl minden irányban meg erdő, rét, stb, tehát nem tudom kit, vagy inkább mit fertőznék, talán a fenyvest, vagy az őzeket, fene tudja. Én bizony lemozgatom, s akár kilóméterekre elsétálunk, mert neki kell, neki is tartozom annyival, mint vadidegen embereknek, akiket annyira óvni kell, sajnos a munkámból adódóan máskor nem is tudnám elvinni, csak este 8 után, különben megbolondulna a kertben. A legjobban bosszant, hogy már egy állatvédő is írta a neten, hogy erre a járványhelyzetre tekintettel kell lenni, s nem szabad 500 méterből kilépni. Milyen állatvédő az ilyen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
2020. dec. 28. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
25%
Staffi + nagyarcú "lázadó"...remélem megbírságolnak. A magadfajta nem szokott érteni a szóból, hogy fogja vissza/kösse meg a dögjét, aztán még neki áll feljebb, meg támad, amikor szisszen a kutyuli képébe a paprikaspray.
2020. dec. 28. 16:16
 22/64 Vikusz30 válasza:
35%

A kutyusok nem tudják hogy nekik csak 500m ők a megszokott dolgokat ismerik.

Aki kitalálta az 500 m az biztos a zseb kutyákra gondolt.

Mi nem járunk sétálni mert az udvaron lefárasztja magát.

2020. dec. 28. 16:23
 23/64 A kérdező kommentje:
Neked már mindegy, 21-es. Menjél, mert nem sokára kezdődik a Tények.
2020. dec. 28. 16:24
 24/64 anonim ***** válasza:
70%
Te este 8 és hajnal 5 között fárasztottad eddig is a kutyádat? Vagy csak most megy a hiszti?
2020. dec. 28. 16:40
 25/64 A kérdező kommentje:
Úgy látom, a kedvenced ez a hiszti, meg hisztikézés szó, írd föl a homlokodra, szerintem.
2020. dec. 28. 16:45
 26/64 A kérdező kommentje:
Durva azért, hogy a szövegértés se megy. xD
2020. dec. 28. 16:47
 27/64 anonim ***** válasza:
72%

Most mellélőttél kedves kérdező, a hisztikézést én írtam a 11es kommentben, és én azóta se szóltam hozzá... ;)

Mellesleg az 500 m továbbra sem azt jelenti, hogy olyan messze mehetsz el otthonról, hanem hogy olyan sugarú körön belül. Nagyon nem ugyanaz a kettő, általános iskola matekóra.

2020. dec. 28. 16:48
 28/64 anonim ***** válasza:
79%
Falun lakok, én is rétre, erdőbe járok ki sétáltatni. De éjszaka, a sötétben el nem engedném a kutyámat szabadon az erdőben! Pórázon meg ugyan olyan (nulla) fárasztás a kutyának, bárhol sétáltatod. Egyébként elképzelni sem tudom, hogy napi szinten erdei éjszakai túrákra indulsz.
2020. dec. 28. 16:49
 29/64 A kérdező kommentje:
27-es Akkor olvasd vissza a 19-es választ. Tudod, általános iskola szövegértés.
2020. dec. 28. 16:50
 30/64 A kérdező kommentje:
28. Akkor ideje többet foglalkozni a kutyáddal, hogy vezényszóra visszajöjjön hozzád, mindegy, hogy éjszaka, vagy fényes nappal van.
2020. dec. 28. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!