Megszegitek a mostani kijárási tilalmat?
Figyelt kérdés
Van egy staffim, a jelenlegi helyzetben csak 500 méteres sugarú körben szabadna csak elhagyni a lakóhelyet, ami kicsit abszurd tekintettel arra, hogy a faluközpontban lakom, 500 méteren túl minden irányban meg erdő, rét, stb, tehát nem tudom kit, vagy inkább mit fertőznék, talán a fenyvest, vagy az őzeket, fene tudja. Én bizony lemozgatom, s akár kilóméterekre elsétálunk, mert neki kell, neki is tartozom annyival, mint vadidegen embereknek, akiket annyira óvni kell, sajnos a munkámból adódóan máskor nem is tudnám elvinni, csak este 8 után, különben megbolondulna a kertben. A legjobban bosszant, hogy már egy állatvédő is írta a neten, hogy erre a járványhelyzetre tekintettel kell lenni, s nem szabad 500 méterből kilépni. Milyen állatvédő az ilyen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?2020. dec. 28. 14:56
41/64 A kérdező kommentje:
41-es, akkor olvasd el megint az eredeti kérdésem alatt leírtakat, ha még nem tetted!
2020. dec. 28. 17:26
42/64 A kérdező kommentje:
Nem csak a 8-tól 16-ig tartó munkaidő létezik.
2020. dec. 28. 17:28
43/64 anonim válasza:
Egyébként miért is kellett kutya, ha nincs rá időd? Mert az most divat? Pláne a bull típusú keverék (van egy sejtésem, hogy nem tk-es a kutya), mint faroknövelő?
44/64 anonim válasza:
Ha az a kifogás, hogy te délután dolgozol, akkor vidd a kutyát reggel/délelőtt fárasztani. Ennyire nagyon egyszerű. És akkor este tilalom idején ugyanúgy elég az egészségügyi séta. Amire még mindig kellemsen nagy táv az 500 m sugarú kör, rendelet nélkül is beleférünk normál sétánál, egyszer direkt megnéztem a gpses térképet, pedig nagytestű kutyám van...
Nyilván a futtatás, kirándulás más, de azt nem is késő este munka után hullafáradtan csináljuk...
45/64 A kérdező kommentje:
Akkor mégiscsak magadból indulsz ki, 44-es. Faroknövelő... Á, ez nem személyeskedés, nem sértő. Na mindegy is én lezártnak tekintem ezt a kérdést, mert egyes embernek olyan hihetetlen, ha valaki éjszaka sétáltatja a kutyáját. Az már meg se lep, hogy ilyen bugyuta szabályokkal egyetértenek jó páran, bezzeg az akciókért, PS5-ösért fellökik egymást a boltban, mert napközben nem veszélyes a vírus, csak este 8-tól, hajnali 5-ig.
2020. dec. 28. 17:44
46/64 anonim válasza:
Baszki, nem mi hozzuk ezeket a szabályokat. Ez van és kész. Te reggel 5-től este 8-ig folyamatosan dolgozol, hogy csak az ezen kívül eső időszakban tudod vinni sétálni, vagy mi?
47/64 anonim válasza:
Ne etessétek ezt az ócska trollt!
48/64 A kérdező kommentje:
Látszik az értékeléseden, milyen egy színvonalas ember vagy, 48-as. Nem baj, nincs harag. :D
2020. dec. 28. 18:17
49/64 anonim válasza:
25 ez nagyon ott van :)
27 gondolod hogy a kérdező, és az itt jelenlévő emberek napi x percet is akár eltöltenek azzal hogy összerakják melyik retardált válaszoló melyiket írta? Nem számítasz ennyit, egykutya, hogy a kérdés témájánál maradjak.
50/64 anonim válasza:
Hagyd kérdező, ezek sötétben félnek kint. Most végre mások se mennek ki és végre nem érzik hogy milyen bénák. Ezért azt szeretnék hogy örökké tartson ez a szabály. Egyszer egy ilyen nő itt pár hete elárulta nekem hogy ő pánikbeteg. Ja oké. Másikról meg kiderült háztartásbeli. Ja szintén oké. Ezeknek a sötét este az a mumus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!