Van egy staffim, a jelenlegi helyzetben csak 500 méteres sugarú körben szabadna csak elhagyni a lakóhelyet, ami kicsit abszurd tekintettel arra, hogy a faluközpontban lakom, 500 méteren túl minden irányban meg erdő, rét, stb, tehát nem tudom kit, vagy inkább mit fertőznék, talán a fenyvest, vagy az őzeket, fene tudja. Én bizony lemozgatom, s akár kilóméterekre elsétálunk, mert neki kell, neki is tartozom annyival, mint vadidegen embereknek, akiket annyira óvni kell, sajnos a munkámból adódóan máskor nem is tudnám elvinni, csak este 8 után, különben megbolondulna a kertben. A legjobban bosszant, hogy már egy állatvédő is írta a neten, hogy erre a járványhelyzetre tekintettel kell lenni, s nem szabad 500 méterből kilépni. Milyen állatvédő az ilyen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
#12-es vagyok, nagyon sügér voltam/vagyok, ne haragudjatok :D Azt hittem, ez a tilalom most a nap minden órájára vonatkozik, tehát napközben se lehet 500 méteres távon kívül kutyátsétáltatni. Én éjszaka nem járok ki, délelőtt 9 és 11 között szoktam egy másfél órás sétára vinni, és ha délutánra nagyon felélénkül akkor lemegyünk botot dobálni egy olyan 20 percre (addig érdekli). Este és éjjel akkor se járnék ki, ha nem lenne tilalom.
2020. dec. 28. 16:59
32/64 anonim válasza:
Csak egy javaslat: ne legyél ekkora tahó, mert az élet még visszaüt ezért, kérdező. Szerintem én nem személyeskedtem, úgyhogy nagyon hamar vegyél vissza az arcodból és ebből a görény stílusból!
A kutyáim tökéletesen behívhatók, de sötétben az erdőben az ember nem látja a kutya merre megy, hova lép, mikor ugrik fel vadállat. Ugyanis mivel én szeretem a kutyáimat, így árgus szemekkel figyelem minden léptüket, nehogy bajuk essen, aknába essenek, bogáncsosba menjenek, semmit ne egyenek fel, pocsolyába ne igyanak bele stb. Sötétben meg az ember azt sem látja, hogy ő maga merre megy, nemhogy a kutyái.
2020. dec. 28. 17:00
33/64 A kérdező kommentje:
32-es Hol személyeskedtem, áruld már el. Sehol nem sértettel, támadtalak, ellenben te letahozól, meg majd az élet visszaadja, stb. Először te szállj magadba, mert én sehol nem bántottalak téged.
2020. dec. 28. 17:07
34/64 A kérdező kommentje:
*sértettelek
2020. dec. 28. 17:09
35/64 anonim válasza:
Kérdező, akkor olvasd vissza még egyszer a választ. Tudod, általános iskola szövegértés.
2020. dec. 28. 17:10
36/64 anonim válasza:
Este 8 es hajnali 5 kozott en mar nem jatok az erdoben, tokeletesen megfelel az 500m-es sugaru kor. Ez az en esetemben Jaszai Mari ter-Szt.Istvan park-Ferdinand hid-Nyugati ter kozotti terulet, az esti setahoz tobb mint elegendo.
2020. dec. 28. 17:10
37/64 A kérdező kommentje:
Na, látod, nem tudod idézni, 35-ös. Tehát sehol nem bántottalak. Értem, tehát az a bántó, hogy leírtam, hogy tanítsd a kutyádat, hogy vezényszóra visszajöjjön, akár van vadállat, akár nincs. Hú, de nagy sértés. Fejlámpa? Ha már itt tartunk. Ember...
2020. dec. 28. 17:15
38/64 anonim válasza:
Ahogy mar mondtam: aki akarja megoldja. Ha megakarod szegni ugyis megfogod.
De mi elfogadjuk hogy Te ejszaka es hajnali 3-4kor viszed a staffidat kilometereket setalni. Nyilvan igy van.
2020. dec. 28. 17:17
39/64 A kérdező kommentje:
Este 9-10-11 nem tudom mióta éjszaka, nálam az késő este még, de mindegy is.
2020. dec. 28. 17:19
40/64 anonim válasza:
Haver telen mar 4kor sotet van."4-5-6-7 nem eleg ido vagy mi? Ki a f. Viszi este 9-10-11!!! Majdnem ejfelbe a kutyat sétálni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!