Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megszegitek a mostani kijárási...

Megszegitek a mostani kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés
Van egy staffim, a jelenlegi helyzetben csak 500 méteres sugarú körben szabadna csak elhagyni a lakóhelyet, ami kicsit abszurd tekintettel arra, hogy a faluközpontban lakom, 500 méteren túl minden irányban meg erdő, rét, stb, tehát nem tudom kit, vagy inkább mit fertőznék, talán a fenyvest, vagy az őzeket, fene tudja. Én bizony lemozgatom, s akár kilóméterekre elsétálunk, mert neki kell, neki is tartozom annyival, mint vadidegen embereknek, akiket annyira óvni kell, sajnos a munkámból adódóan máskor nem is tudnám elvinni, csak este 8 után, különben megbolondulna a kertben. A legjobban bosszant, hogy már egy állatvédő is írta a neten, hogy erre a járványhelyzetre tekintettel kell lenni, s nem szabad 500 méterből kilépni. Milyen állatvédő az ilyen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
2020. dec. 28. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Látod, 50-es. Nem gondoltam volna, hogy egy-két embernél ennyire kiveri a biztosítékot ez a kérdés, hogy ezt valójában mi váltotta ki náluk, nem tudom, talán frusztráltak, talán nekik is elegük van ebből az egészből, ellenben a kérdés alatt szereplő írásomat se voltak képesek értően elolvasni, s közben pont ők, akik besértődnek, meg elkezdenek tahózni, ha azt írom, hogy nevelje jobban a kutyáját. Mindegy, szerencsére itt errefelé tényleg nem foglalkoznak vele annyira, de nyilván sose lehet tudni, szerintem a rendőröknek is elegük van ebből a hülyeségből.
2020. dec. 28. 19:24
 52/64 anonim ***** válasza:
Nálunk sem olyan szigorúak ténylegesen a környéken, de itt a gyakorin nagyon rossz erről kérdezni, mert itt nagyon sok ilyen ember keresi a korona kérdéseket, akik aztán tényleg nem olvasnak el semmit, csak a saját szövegüket mondják el mindenhol a kérdezőknek ugyanazt, mintha beakadt volna a lemez náluk.
2020. dec. 28. 19:26
 53/64 A kérdező kommentje:
53-as, az a baj, hogy sokaknak csak a televízióban elhangzottak jelentik a teljes igazságot, ha valakinek más a véleménye, az rögtön egy gyilkos lesz a szemükben, a kutyásokban azért jobban bíztam, de nem.
2020. dec. 28. 19:34
 54/64 anonim ***** válasza:
76%

A ket staffimmal 3 orat futok alkalmankent rendszerssen poraz nelkul. Meg is ennek a butorokat meg az osszes cuccom,ha nem lenne meg heti 3x ez.

En tudom,mirol beszelsz. Menjetek nyugodtan. Akinek nem ilyen kutyaja van,nem erti ezt meg soha.

2020. dec. 28. 21:02
 55/64 A kérdező kommentje:
55-ös. Dettó, igazi kis energiabombák. Kibírná persze az enyém, ha csak hétvégente mennék, de nem tartanám kutyaszeretetnek, nem tudnék visszaélni a higgadtságával, hálás jószág, ő is megérdemel annyit, mint azok az emberek, akiket annyira óvni kell, aztán ilyen stílusuk. De sajnos valaki ezt is meg tudja kérdőjelezi, hogy minek nekem kutya, véletlenül se ezt a bugyuta tilalmat. Nem. Hát ez van, sajnos. Olyan hihetetlen, ha valaki éjszaka foglalkozik a kutyájával. XD
2020. dec. 28. 21:33
 56/64 A kérdező kommentje:
A 38-as még tettlegességre is képes lenne, s még fel is pontozzák. Persze, lehet, a való életben egy tacskótól is összecsinálná magát. Azért kiváncsi lennék ezek a nagy szabálykövetők, hogy tartják a kutyájukat, valójában. A kertben is le lehet mozgatni a kutyát, hát ok...
2020. dec. 28. 21:38
 57/64 A kérdező kommentje:
Közben törölték az eredeti 38-as válaszát.
2020. dec. 28. 21:40
 58/64 anonim ***** válasza:
83%
Azért támadtak rád ennyien mert senki nem veszi be hogy te reggel öttől este nyolcig dolgozol és nincs máskor időd levinni a kutyát. Ez inkább ilyen csak azért is szabályt szegek mert én ekkora király vagyok hozzaallasnak tűnik. De tegyük fel igaz hogy máskor nincs rá időd. Akkor meg minek kellett kutya ha egész nap nem tudsz foglalkozni vele? Pláne egy staffi amivel ha nem foglalkoznak tudjuk milyen lesz....
2020. dec. 29. 08:02
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

Igyekszem nem megszegni. Agglomerációban lakom, amióta kutyáim vannak, azóta az utolsó séta 8 utánra esik, szóval én a környéken azon ritka kivételek közé tartozom, aki nem azért megy 8 után, mert akkor nem lehet.

Munkavonalas németjuhászom van, hatalmas mozgásigénnyel, ezzel az 500 méteres hülyeséggel mi is meg lettünk szívatva, de igyekszem napközben lefárasztani, hogy este már csak sétálgatni kelljen.

Reggel elmegyünk futni, napközben vagy kimegyünk az akadálypályára vagy a vízpartra sétálni, este meg marad az 500 méter. Hétvégente túrázunk vagy az erdőkben vagy a közeli hegyekben.

Most sajna ez van, nekem sem tetszik, de nem akarok százezreket fizetni ha elkapnak.

2020. dec. 29. 08:18
 60/64 A kérdező kommentje:
58-as én megértem, ha ők ezt nem tudják elfogadni, de az már kicsit durva, hogy ők kezdenek el támadni, ők játszák a mártírt. Egy kissé nevetségesnek tartom ezt az 500 métert, a legtöbb szabályt betartom, de hadd vegyek már levegőt. Vagy mi lesz a következő? Tehát nekem ne legyen kutyám, mert behoztak egy ilyen hülyeséget, aminek valljuk be, értelme nem sok, csak pénzbehajtásra játszanak, s még egyet is értenek vele, nem annak támadnak, aki ezt kitalálta. Miért olyan hihetetlen, ha valakinek 2 munkahelye van, főleg mostanában? Örülök, hogy másokat nem vágott gallyra anyagilag ez a helyzet, nem vesztette el a munkahelyét. Nekem kicsit nehezebb volt, de a kutyámról le nem mondanék.
2020. dec. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!