Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megveszekedett eltűnt kutyás...

Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?

Figyelt kérdés

2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.

Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.

A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.

2020. nov. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
89%
80, majd úgy, hogy ráküldi a kutyát meg ráküldi a férjét... Cigányok.
2020. nov. 16. 10:00
 82/88 anonim ***** válasza:
91%

Honnan tudod, hogy chip nélküli kutyája tűnt el?

Csak nem onnan, hogy te rakattal bele chipet?

Egyértelmű minden mondatodból: Magára vessen, nem chipeltette, elvesztette, MÁR a tiéd és jogos van megtartani. Gratulálok

2020. nov. 21. 18:26
 83/88 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig várjuk a két kutyáról a képet amúgy :)
2020. nov. 21. 20:14
 84/88 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem sokáig várhatjuk......

vagy idelök valami kamu képeket.

2020. nov. 21. 21:02
 85/88 anonim ***** válasza:
100%
B@sszunk rá szerintem. Nagy eséllyel ő lopta el csóri kutyát.
2020. nov. 24. 11:48
 86/88 anonim ***** válasza:
100%
Valaki tudja mi történt azóta?
2020. dec. 28. 21:43
 87/88 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kutya a tiéd lenne, simán beletőrödtél volna, és mutattál volna egy hülye papírt. Nehéz lenne meghamísitani a törzskönyvet.
2021. febr. 15. 22:50
 88/88 anonim válasza:
100%

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Pedig engem is érdekelt volna, hogy mi lett az esetből... De a kérdező már nem fog többet írni ide.

Amúgy az is lehet, hogy az egész történet csak egy nagy kamu.

2021. jún. 3. 03:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!