Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?
2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.
Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.
A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.
Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.
Mennyből áll megmutatni neki az iratokat??? Ott van, h mikor született stb, látná, hogs nem az övé. Egy tipikus balhéra kiéhezett ny0m0rék vagy, aki élvezi, hogy zsong az élet körülötte. Fogadjunk körömrágva várod, hogy a rendőrség jöjjön es orulj a fejednek, hogy ez az milyen ciki a másik embernek. Szerintem komoly kondok vannak az agyaddal.
Nekem is egy átlagos kinézetű kutyám van (westie) semmi extra, ha eltűnne, és egy ugyan olyan kutyát látnék a közelbe, igen is megkérdezném, hogy az enyém e, és kérném a könyveit, ha tényleg nagyon hasonlít. Ha nem lennél idegbeteg arrogáns és felsőbbrendűségi betegsegben szenvedő savanyú alak akkor elgondolkodnál, hogs milyen lehet neki, hogy csak úgy eltűnik a kutyája, és örül, ha talál egy nagyon hasonlót, sőt majdnem ugyan olyat. Raadasul a könyveket nem hajlandó megmutani a gazdaja...itt TE vagy a szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!