Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megveszekedett eltűnt kutyás...

Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?

Figyelt kérdés

2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.

Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.

A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.

2020. nov. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus esete ez annak amikor az egyik hülye megtalálja a másik hülyét :)
2020. nov. 14. 21:58
 12/88 A kérdező kommentje:
Utolsó, inkább az ő szánalmas élete, meg még én magyarázkodjak basszus. Álmodban. Ha szépen kérné, hogy légyszi, de nem ő csak vádaskodik. Ezt a kutyát én vettem, én neveltem fel, én vagyok a gazdája. Menjen a rendőrségre, majd jól képen röhögik, majd mászkálhat ő, ha én feljelentem a zaklatásért. Ezt a chip számost bevetem, hátha használ valamit. Ha bejön az engedélyem nélkül, a kutyám az élete árán is engem véd, szóval ne kalimpáljon inkább. Csak a normál légyszi kéne a szájából, az nem megy neki. Csak add vissza meg feljelentelek...tedd, de akkor én se leszek hálátlan.
2020. nov. 14. 21:58
 13/88 A kérdező kommentje:
Ezt a 7esnek írtam.
2020. nov. 14. 21:59
 14/88 A kérdező kommentje:
Na egy fene elküldöm neki, alig várom a válaszát, hogy hamisak a papírjai :D
2020. nov. 14. 22:03
 15/88 anonim ***** válasza:
88%
Ha elküldted neki, írd meg ide mi lett belőle. Kíváncsi vagyok, hogy elfogadja-e vagy tovább vádaskodik.
2020. nov. 14. 22:10
 16/88 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt nem értem, miért ír ki olyasvalaki kérdést, aki aztán nem hallgat senkire. Csak azt akartad elérni, hogy mindenki hajbókoljon neked, meg vigasztalgasson téged, hogy mennyire igazad van. Neked van egy megmásíthatatlan véleményed és ha valaki nem ért veled egyet, elkezdesz vele veszekedni. De így felesleges volt kiírni a kérdést. Most meg nagy flegmán ideírod nekünk, hogy "Egye fene elküldöm neki...", mintha még nekünk tennél szívességet, vagy mintha azt mondanád, hogy jó, elküldöm, csak szálljanak már le rólam. Nekünk aztán édesmindegy, hogy mi lesz a kutyával, vagy, hogy pocakkal járkálsz majd a rendőrségre. Te feltettél egy kérdést, mi pedig válaszoltunk. Na mindegy, nem az én dolgom.
2020. nov. 14. 22:10
 17/88 A kérdező kommentje:
És ez normális viselkedés, hogy eltünt a kutyája, akkor joga van másokat zaklatni, meg fotózgatni??? A rendőrség úgyse csinál semmit, ez az én kutyám, ha fejre áll se lesz az övé. Mert az ő szánalmas problémája az erdekel bárkit is? Nem. A telkemre meg csak jöjjön be, ugyan még sose volt rá szükség, de ha megkapja a kutyám a támad parancsot, akkor majd befogj a pofáját, ha a zaklatás az ennyire megy neki.
2020. nov. 14. 22:15
 18/88 anonim ***** válasza:
66%

Mennyből áll megmutatni neki az iratokat??? Ott van, h mikor született stb, látná, hogs nem az övé. Egy tipikus balhéra kiéhezett ny0m0rék vagy, aki élvezi, hogy zsong az élet körülötte. Fogadjunk körömrágva várod, hogy a rendőrség jöjjön es orulj a fejednek, hogy ez az milyen ciki a másik embernek. Szerintem komoly kondok vannak az agyaddal.

Nekem is egy átlagos kinézetű kutyám van (westie) semmi extra, ha eltűnne, és egy ugyan olyan kutyát látnék a közelbe, igen is megkérdezném, hogy az enyém e, és kérném a könyveit, ha tényleg nagyon hasonlít. Ha nem lennél idegbeteg arrogáns és felsőbbrendűségi betegsegben szenvedő savanyú alak akkor elgondolkodnál, hogs milyen lehet neki, hogy csak úgy eltűnik a kutyája, és örül, ha talál egy nagyon hasonlót, sőt majdnem ugyan olyat. Raadasul a könyveket nem hajlandó megmutani a gazdaja...itt TE vagy a szánalmas.

2020. nov. 14. 22:17
 19/88 anonim ***** válasza:
68%
"Mert az ő szánalmas problémája az erdekel bárkit is? Nem." - Ez mondjuk baj, egy kutya eltűnése egyáltalán nem szánalmas probléma. Persze lehet, hogy tényleg bolond a csaj, de rosszul kezeled az egészet. Ennek már rég vége lehetett volna, hogy higgadtan megmutatsz neki mindent. Az, hogy nem zártad még le bizonyítékokkal az ügyet, arra utal, hogy élvezed a helyzetet.
2020. nov. 14. 22:21
 20/88 anonim ***** válasza:
86%
De miért hajtod annyira ezt a betörés dolgot? Az egyik szomszédod ÁLLÍTÓLAG látta őt a házad körül, de ezt még te magad se tudod biztosan. Akkor honnan veszed, hogy be akar törni? Vagy ennyire várod, hogy a kutyáddal jól megharaptasd? Esetleg itt akarsz flexelni azzal, hogy milyen ügyes vagy, hogy a kutyád parancsra támad? Mert kb. minden második mondatod az, hogy te majd jól ráereszted a kutyádat, ha bemegy a telkedre.
2020. nov. 14. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!