Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?
2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.
Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.
A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.
Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.
Nekem megérne a nyugalmam annyit, hogy az oltási könyvet kiviszem.
Ezek szerint minden adatot tud, ami abban van. Vagy mutass kolyokkori képet a kutyáról, hátha ez is elég.
Kérdezd meg a nőt, mi az elveszett kutyája chipszáma?
Ha nem reagál , akkor írd meg neki, zaklatásért feljelented. Remélem, az üzenetei mentve vannak. Akkor hivatkozhatsz rájuk, hogy azokat is csatolod a feljelentéshez.
Igen, te keresed a konfliktust.
Szereted a kutyádat? Képzeld, ő is az övét.
Te mit éreznél, ha meggyőződésed lenne, hogy valaki másnál van?
Empátiából megbuktál.
Simán túl tudna lépni, csak meg kellene mutatnod a papírt. De te élvezed, hogy szenved.
Ez teljesen céltalan kekeckedés, amit művelsz.
Neked az okozna örömöt, ha a rendőrségre kellene mászkálnod nagy pcakkal, hogy végre történjen valami a szánalmas életedben? Hogy utána nyilvánosan verhesd a melléd, hogy Te megmondtad?
Mi káros származna belőle, ha megmutatnád a papírt? Azon kívül, hogy nem kínozhatnád tovább szerencsétlent...
Szerintetek mi lenne ha megmutatná a kutyája papírjait?! A kutyának fényképes igazolványa sincs...
A nő annyit mondana, hogy az nem annak a kutyának a papírja, vagy hogy hamisítvány.
Ha ennyire nem vagy képes hogy bemutasd, akkor tűrd és hagyd magad meghurcolni 🤷♀️
Én biztos nem tűrném egy percig sem, sőt, nagy élvezettel tolnám a képébe a bizonyító iratokat, hogy láthassam milyen fejet vág mikor koppan.
Ha valóban minden iratod megvan akkor nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!