Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megveszekedett eltűnt kutyás...

Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?

Figyelt kérdés

2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.

Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.

A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.

2020. nov. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj bele, a te kutyád eltunik, valaki másnál látsz egy ugyanolyat, megkered hogy mutassa meg a papírjait bizonyítva hogy az nem az a kutya. Erre az illető elkezd akadekoskodni és sokadszorra sem hajlandó rá. Te nem gyanakodnal? Persze hogy azt hiszi azért nem mutatod meg mert az övé. Még hogy szépen kérni. Te szépen kerned a helyében? Mert szerintem ő még egész kedves volt. Én ha meg lennék győződve hogy valaki ellopta a kutyámat nem hogy nem kérném szépen még az arcát is bevernem. De mondjuk normális ember aki ártatlan rögtön bizonyitana az artatlansagat.

Az meg vicces és szánalmas hogy azzal hencegsz hogy majd jól raereszted a kutyát. Gondolom bull kutya. Azoknak van ilyen idióta gazdájuk.

2020. nov. 15. 07:26
 42/88 A kérdező kommentje:
Ja utolsó, az én arcomat próbálná beverni ez a pszichiátriára való idóta, a férjem úgy helyben hagyja, hogy a mentő se kaparja össze. Mit képzel magáról, hogy vádaskodik??? Vagy kérje szépen vagy hívja a rendőrt, azokat meg úgyse érdekli. Ez a kutya csak rám hallgat, majd ha letépi a karját az Amstaffom, majd akkor legyen nagy a pofája, állítsa le ha az övé, úgyse hallgat rá. És mondom ezt úgy, hogy soha meg se fordult azelőtt a fejembe, hogy ezt a kutyát bárkire rá kelljen engedni. Be akarja verni a képem? Igen jöjjön csak bátran, de olyat kap, hogy nyulat fog. Értetlen barmai a társadalomnak, az állatot elő tudják hozni az emberből.
2020. nov. 15. 09:08
 43/88 A kérdező kommentje:
És senki nem lopta el azt a kutyát, gondolom közterületen volt póráz nélkül, azért tudott elmenni. Az enyém sosincs, pedig első szóra jön vissza. Szóval most szálljon le rólam, mert még nem tudja, hogy nagyon rossz emberrel kezdett ki, ha itt verekedni meg vádaskodni akar.
2020. nov. 15. 09:14
 44/88 anonim ***** válasza:
83%
Mondtam én hogy bull gazda 😆
2020. nov. 15. 09:32
 45/88 anonim ***** válasza:
88%
Látod te agyatlan, te rá akarod engedni a kutyadat csak mert azt hiszi hogy az övé. Vajon te mit tennél ha azt hinnéd valaki ellopta a kutyád? Pontosan ezt hogy beverned a képet. A stilusodrol ítélve vagy nem idén barnultal vagy rettenet ostoba és agresszív vagy. Senki nem hozza ki belőled az állatot. Pontosan te vagy az aki generalod a feszültséget. Ha rögtön megmutattad volna neki a papírokat akkor ez már rég nem lenne téma. De valamiért te ettől érzed magad valakinek hogy betarthatsz neki. Gratulálok, nagyon kemény vagy. Ja nem.
2020. nov. 15. 09:36
 46/88 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nagyon kemény a férjed is hogy megverne egy nőt.
2020. nov. 15. 09:37
 47/88 anonim ***** válasza:
28%

Azért nehogymár csak a másikat sajnálja itt mindenki.

Ez is vicc, neki ő senkije, hogy bármit is bizonyítania kelljen.

Mond meg neki, hogy menjen be a rendőrségre és tegyen bejelentést! A békébzeltségből azért visza vehetnék...

Mi olyan bonyolult ebben?

Jelentsd fel, ha ő nem teszi és enyi!

2020. nov. 15. 10:25
 48/88 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem értem ezt a feleslegesen kialakult vitát. A kérdező feltett egy kérdést, ami meg lett válaszolva, de ő nem hajlandó belátni, hogy nincs teljesen igaza. Röviden ennyi a szitu. Hiába veszekszik vele akárki, csak az lesz a vége, hogy egyre idegesebb lesz és mindenkibe bele fog kötni. Nekem is staffordom van, de sose fordult még meg a fejemben, hogy ráeresztem valakire. Ezeknek a kutyáknak sajnos úgyis rossz a híre, nem kell, hogy még én is rontsak rajta a büszkeségem miatt, A másik meg az, hogy senki nem is akart téged megverni, de már a férjeddel fenyegetőzöl.
2020. nov. 15. 10:38
 49/88 anonim ***** válasza:
98%

Szóval tényleg az vagy különben nem reagáltal volna ilyen agresszívan rá.

Az se normális hogy így reagálsz arra hogy meggyanusit. Ártatlan ember egyből bemutatta volna neki a papírt hogy "tessék itt van békén lehet hagyni". És akkor mindenki sajnálna is téged és neked adna igazat. De így az egyetlen gusztustalan a történetben te vagy.

2020. nov. 15. 10:41
 50/88 anonim ***** válasza:
98%
Én csak azt sajnálom hogy az ilyen emberek szaporodnak :(
2020. nov. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!