Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?
2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.
Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.
A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.
Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.
Csak én gondolom úgy, hogy az a kutya tényleg a másik nőé? Mármint szerintem egy ilyen "bejön a telkemre és ráküldöm a bullomat" tipúsú ember nem igazán lenne képes felnevelni stabil idegrendszerűvé egy kutyát. A másik pedig, miért kell őrízni úgy azokat a papírokat? Egyébként is írta tegnap, hogy elküldi neki, most mégsincs arról hír, hogy ezt tényleg megtette volna, hisz még ugyan úgy várja a tippeket mit lehetne tenni.
Ha én lennék az elveszett kutya gazdája, meglátnám a kutyámhoz hasonlót, elkérném a paírokat és a gazda vadul rejtegetné az íratokat, akkor én is méginkább gyanakodnék.
Egyébként nem mellékelnél képet a két kutyáról? Meg lehetne mutatni rajta, hogy hol van a különbség. Egy folt, a szemei távolsága stb.
Egyébként most láttam egy videót hogy ugyanilyen ügyből bírosági tárgyalás lett, ott beengedték a kutyát és rögtön az igazi gazdájához futott...
Próbáljátok ki
Végigolvastam,tuti h nem a tiéd a kutya,folyamatosan háritasz,az esetleges konstruktív megoldásokra agresszív vicsorgás a válasz. Nem véletlenül nem akarsz beszélni a másikkal és persze akit közben folyamatosan savazol.
Azért jöttél ide h hátha meríthetsz még ötleteket a sumákolásra,de mivel ez nem akar összejönni most kussolsz.
Szívesen.
Kérdező!
Már a legelső alkalommal tisztáznod kellett volna az egészet.
Ehelyett te értelmetlenül bevágtad a nagy hisztit, és elkezdtél primitív módon fenyegetőzni.
Naná, hogy ezzel csak még gyanusabb lettél a kutyáját kereső hölgy szemében.
Szerintem butaság így hozzá állni.
Az egy dolog, ha nincs benned semmi empátia és nem tudsz a másik fejével gondolkodni, de hogy a saját nyugalmad érdekedben sem vagy képes a kompromisszumra, az már gáz.
Szóval szépen egymásra találtatok, vélhetően egy hosszú távú Arany János féle "fülemile-per " van kilátásban.
“Fogadja már el, hogy ez nem az ő kutyája.”
És ezt hogyan szeretnéd kivitelezni ha ő megkért ,hogy mutasd meg a papírjait erre te agresszívan ellenkezel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!