Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megveszekedett eltűnt kutyás...

Megveszekedett eltűnt kutyás gazdával mit lehet kezdeni, ha állandóan zaklat, mivel ugyanolyan kutyám van, mint az ő elveszett kutyája?

Figyelt kérdés

2 éve tűnt a küllemre nagyon hasonló kutyája valami utcai baleset miatt, mint az enyém. Facebook csoport, magas nyomravezetői díj, de a kutyája nincs meg. Pechemre, az enyém meg nagyon hasonlít erre az eltűnt ebre.

Többször észrevettem már, hogy lopva fotóznak az utcán a kutyával és állítalag abba a csopiba pakolják fel a képemet. Havonta biztos belefutok ebbe. A nő facen állandóan irogat, hogy adjam neki vissza, mert feljelent és mutassam neki be szépen az oltási könyvet meg a törzskömyvet. Már többször fel is hívott. Én meg már annyiszor küldtem, hogy majd ha hatósági személy jön, na majd annak megmutatom, de csak nem hagy békén. Komolyan már gondolkodom a feljelentésen.

A kutyam az enyém, chippelt, törzskönyvezett minden az én nevemen van. Már nagyon elegem van. A szomszédok állítólag látták a házam körül őgyelegni, de ezt nem tudom 100%ra, de ha bejön az engedelyem nélkül, azt nagyon megemlegeti.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? A kutyam hivatalos iratait csak hatóságnak vagyok hajlandó bemutatni, ahogy igazolni is magam.

2020. nov. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
Ha erőszakkal jön be meg is ölheted, szóval...nem fogom megvárni a következő lépést, nehogy azt hidd. Az én telkemre ugyan be nem jön senki az endgedélyem nélkül.
2020. nov. 15. 12:12
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Oltási könyv a chipszámmal, chipleolvasó, bizonyíték.
2020. nov. 15. 12:12
 63/88 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy ölheted, te normális vagy? Mond hogy csak trollkodsz mert nem lehet valaki ilyen hülye ami ráadásul ennyi agresszióval párosul.
2020. nov. 15. 12:25
 64/88 anonim ***** válasza:
93%
cigánystílus
2020. nov. 15. 12:30
 65/88 A kérdező kommentje:
Ja akkor megvárod, hogy kiramoljon? Birkák...
2020. nov. 15. 12:48
 66/88 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy nem ír többet 😂
2020. nov. 15. 12:50
 67/88 anonim ***** válasza:
93%

Itt most kezd inkább egy kutyatörténetbe burkolt véresszájú embergyűlölet kibontakozni ami nem az egyszerű problémamegoldásra próbál törekedni hanem az izomból való,agresszív mások földbedöngölésébe.

A kérdező már az emberölést is felvetette.

2020. nov. 15. 13:00
 68/88 anonim ***** válasza:
98%

Miért akarna kirámolni? :D Arra kíváncsi hogy a tiéd a kutya vagy az övé. Ami érthető is hogy gyanakszik miután két éve húzod a dolgot.

Itt veled van a probléma, neked van bizonyítanivalód, te vagy az agresszív, mindenre rögtön agresszióval reagálsz, hogy majd ráküldöd a kutyát, meg a férjed, meg megölöd, meg biztos ki akar rámolni, satöbbi. Nem. Az iratokat szeretné látni, és már rég leszállt volna rólad ha két éve megmutattad volna neki mikor először kérte.

Tuti hogy sumákolsz valamit.

2020. nov. 15. 13:02
 69/88 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%
Ebben az egész történetben én legjobban a kutyát és a születendő gyereket sajnálom :( Na meg a másik félt is mert ott van az orra előtt egy tök ugyan olyan kutya mint a sajátja volt de meggyőződni nem tud se erről se az ellenkezőjéről mert egy ilyen a “gazdája”. Így is van elég rossz híre a bull tipusúaknak, te is minek tetőzöd ilyenekkel Kérdező ,hogy ha bejön te ráduszítod a kutyát s megölöd ? Normális vagy ? Az ilyen minek tart kutyát ? Nem ,hogy gyereket ... Nyugodtan jelentsd a kommentem ,hogy töröljék te agresszív feltünésiviszketegséges állat.
2020. nov. 15. 13:23
 70/88 anonim ***** válasza:
100%

Na de jó, még egy vadbarom aki miatt mocskolják a bullokat a hozzá nem értők. Bullos gazdaként rohadtul elegem van, hogy a felelős gazdik fegyelmezett bullja is el van hordva mindennek, mert egy kis százalék képtelen kezelni a típust. Csak tudnám, akkor minek kell ilyen kutya...

Egyébként meg nagyon sokan írták már előttem, de ha tényleg a tied és bizonyítani is tudod, akkor minek húzod mindkettőtök agyát? Magadat hergeled, már rég lenyugodott volna ő is meg te is, ha megmutattad volna neki az oltási könyvét.

2020. nov. 15. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!