Robetko kérdése:
Melyik jobb az aksiba alga evő hal vagy alga evő csiga?
Figyelt kérdés
Megint itt vagyok😁. Azt írtátok hogy gyenge a fényem. Azt is írta valaki hogy a túl erős fény se jó. Wattot írtam mert csak ez van feltűntetve a LEDES FÉNYCSŐN 7w. Mekkorára cseréljem? Lehet úgy algamentes az aksim hogy nem teszek bele algaevő állatot,se alga írtó szereket?2022. máj. 18. 18:31
141/281 A kérdező kommentje:
Valaki írja már le a foszfát hiány tűneteit,mert akár hol olvastam mindig mást írtak. Egyébként nagyon algásak a növényeim!!!
2022. dec. 14. 20:10
142/281 anonim válasza:
Roppant szimpatikus a kitartásod, a hiánytünet következtetések tévútra vihetnek. Ne add fel, a hiba nem benned van. [link]
143/281 A kérdező kommentje:
Csináltam egy csíktesztet. No2,no3 0. Ph 8 körül van,KH 178-268 között,a Gh? Na azon nem tudok eligazodni😄a Cl 0-0,8 között van.
2022. dec. 17. 09:18
144/281 anonim válasza:
Szerintem a kh sem sikerült. Írhatnál valami mértékegységet mert egy csepegtető teszttel megöregedésig tartana kimérni és egy ilyen keménységi foknál nem sűlyedne el a kalapács.
145/281 A kérdező kommentje:
No2,No3 csepegtetős tesztem van. Úgy szoktam csinálni hogy a fecskendővel felszívom a vízet közvetlen az akváriumból.Ez úgy kb az akvárium felső részéből történik. Nem baj hogy nem lentebről veszek vízet???
2022. dec. 17. 16:41
146/281 anonim válasza:
Teljesen mindegy. De nem a nitrogén szintézisen kéne aggódnod hanem a keménységen ami értelmezhetetlen! Régebben írták hogy ne tegyél fel mindig új kérdést, ez oké de azért már a háború és béke terjedelmét súrolja a sztori, a nem regisztráltak pedig nem is láthatják.
147/281 A kérdező kommentje:
Akkor veszek Gh ès Kh csepegtetős tesztet az a biztos.
2022. dec. 17. 19:09
148/281 A kérdező kommentje:
Nagy baj van kellene sürgősen beszélnünk(veled tevenyereggyártó)!
2022. dec. 18. 13:29
149/281 Tevenyereggyarto válasza:
Rendben, szívesen segítek. Viszont ha lehet csak nyilvánosan, nem privátba. Igaz ,hogy igyekszem minél hamarább legjobb tudásom szerint reagálni de nem tudok mindent, sőt. Ezért szeretném ,hogy más is lássa, más is tudjon tanácsot adni stb. Szóval mi a probléma?
150/281 A kérdező kommentje:
Most csináltam a vízcserét és sajnos beszívtam a bettát a csőbe. Probàltam kiszedni,de sajnos leszakadt a farokuszonyának egy része. Próbáltam kifujni a csőből persze a víz alatt de úgy se jött ki. Dehogy nem tudtam kiszedni csak fakanál nyelével tudtam kitolni óvatosan. Szegèny úgy láttam a fején is megsérült. Túlélheti mit csináljak vele.
2022. dec. 18. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!