Miért jó a vadászat?
Talán írtok valamit, bár kétlem, hogy elmúlna a hányingerem ettől a témától. Gyerekkorom óta megveszek a dühtől, ha vadászról, -szatról hallok. Kegyetlen gyilkos mind, amelyik csak egyszer is fogott puskát állatra és el is sütötte azt!
Nagyon nem fair! Ha akarja azt a qrva agancsot az ebédlőjébe, menjen ki puszta kézzel a szarvas ellen! És nekem ne mondja senki, hogy mert öreg, beteg!!!
Ennyi erővel menjenek végig az ÖSSZES KÓRHÁZON, és NYUGDÍJAS-OTTHONON!!!!!!
Sajnálom, gyűlölöm őket. Ismerek egy párat, de ha meglátok akár egynek a kezében is fegyvert, félek, előveszem a bennem élő veszett vadat...
Bocs, nyers vagyok, de így érzek, szívből. Fizikailag fáj, elég sz.r. Írjatok valamit! Lehetőleg olyat, amit értelmes végigolvasni. Bár meghatni nem fog.
Még 1x bocsi, és köszi.
"Nem gyanús,hogy alázatosabban kellene átlépni a betonról a fűre?"
Ez számomra mindent kifejez. Halkan, örökérvényűen.
Köszönöm.
Amúgy meg,ha már ennyire szidva vannak a vadászok,és a hibáikat már így kiveséztétek,akkor arról,hogy ők mi minden jót tesznek miért nem beszél senki?
SZERINTETEK TÉLEN PL TÉRDIG ÉRŐ HÓBAN KI AZ AKI KIMEGY ÉS KAJÁT AD A VADAKNAK?Igen,a vadász.
Ki az,aki a földműveléssel foglalkozók termését megvédi az esetleges vad-veszélytől?Igen,a vadász.
Nem tudom,hogy közületek,kedves,rohadt nagy állatvédő de mekis marha hamburgert zabáló emberek közül ki az,aki télen 15-20 cm-es hóban kimegy az erdőbe,és megeteti az állatokat.
Ja és kedves kérdező,ha már így bevétted magad az elején,hogy Te vega vagy, akkor meg mit zavar téged ez a dolog?
Elmondom neked kedves utolsó,hogy az a kukorica nem csupán azoknak a vadászoknak a pénzéből van,hanem abból,hogy amit kilő vadat egy vadász,azt ki is kell ám fizetni!
És hidd el,sok olyan hely van,ahova nem lehet dzsippel kimenni,és nem mindenkinek van ám fűtött terepjárója.pl nekem nincs!
Szerintem inkább az szóljon hozzá,akinek van valami fogalma arról,hogy milyen is az igazi vadászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!