Miért jó a vadászat?
Talán írtok valamit, bár kétlem, hogy elmúlna a hányingerem ettől a témától. Gyerekkorom óta megveszek a dühtől, ha vadászról, -szatról hallok. Kegyetlen gyilkos mind, amelyik csak egyszer is fogott puskát állatra és el is sütötte azt!
Nagyon nem fair! Ha akarja azt a qrva agancsot az ebédlőjébe, menjen ki puszta kézzel a szarvas ellen! És nekem ne mondja senki, hogy mert öreg, beteg!!!
Ennyi erővel menjenek végig az ÖSSZES KÓRHÁZON, és NYUGDÍJAS-OTTHONON!!!!!!
Sajnálom, gyűlölöm őket. Ismerek egy párat, de ha meglátok akár egynek a kezében is fegyvert, félek, előveszem a bennem élő veszett vadat...
Bocs, nyers vagyok, de így érzek, szívből. Fizikailag fáj, elég sz.r. Írjatok valamit! Lehetőleg olyat, amit értelmes végigolvasni. Bár meghatni nem fog.
Még 1x bocsi, és köszi.
Már bocs te idióta 21:21-es, de lehet, hogy a vadászat hobbi, de biztos nem úgy, mint a futball, tenisz ilyenek. Csak mert ott nem oltják ki élőlények életét...
Erről ennyit, b@zm*g.
gondolom az értelmetlenül beirogató a veled ellentétes véleményűeket jelöli...
amúgy sajnáljuk a kutyádat. Gondolom nagyon a szivedhez nőtt.
Megkérdezhetném, hogy hány éves vagy?
Utolsó!
Attól hogy műveletlen, ne kösd össze azzal, hogy vadász! Biztos van olyan dolog, amit te tudsz rosszul, akkor most minden pl kőműves tanulatlan barom?
Ti mondjátok,hogy a növény is szenved,amikor még a disznók fülsüketítő halálsikolyát sem halljátok meg és a bokáig érő vérfolyamokat sem veszitek észre?
Hát ez igazán megható volt,meg is könnyeztem.Megyek eszek is egy szelet rántott húst. ..
Az állatok tartásával,kivégzésével van a gond nem a húsevéssel. érdekes,régen is ettek hust az emberek,csak akor maguk ztartották a disznokat xcsirkéket,felhizlalták őket,nem egy 1,5-1 méteres ketrecben tengődtek a saját szarukban hugyukban hanem arany életük volt. Nem a husevéssel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!