Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért jó a vadászat?

Miért jó a vadászat?

Figyelt kérdés

Talán írtok valamit, bár kétlem, hogy elmúlna a hányingerem ettől a témától. Gyerekkorom óta megveszek a dühtől, ha vadászról, -szatról hallok. Kegyetlen gyilkos mind, amelyik csak egyszer is fogott puskát állatra és el is sütötte azt!

Nagyon nem fair! Ha akarja azt a qrva agancsot az ebédlőjébe, menjen ki puszta kézzel a szarvas ellen! És nekem ne mondja senki, hogy mert öreg, beteg!!!

Ennyi erővel menjenek végig az ÖSSZES KÓRHÁZON, és NYUGDÍJAS-OTTHONON!!!!!!

Sajnálom, gyűlölöm őket. Ismerek egy párat, de ha meglátok akár egynek a kezében is fegyvert, félek, előveszem a bennem élő veszett vadat...

Bocs, nyers vagyok, de így érzek, szívből. Fizikailag fáj, elég sz.r. Írjatok valamit! Lehetőleg olyat, amit értelmes végigolvasni. Bár meghatni nem fog.

Még 1x bocsi, és köszi.

2009. dec. 17. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

19:24-es hsz.!

Tanulatlan, írni sem tudó emberekkel nem vitázom.

Amint írtam a kérdés után: "Írjatok valamit! Lehetőleg olyat, amit értelmes végigolvasni"

Ennyi.

2009. dec. 19. 10:42
 22/79 A kérdező kommentje:

"mi vagyunk a piramis tetején" -> Hol élsz te???

Ma már számos kutatás kimutatta, hogy nem az ember a "leg"!

Morélis? Khm.

2009. dec. 19. 10:45
 23/79 A kérdező kommentje:

Kedves 22:08!

Köszönöm a kiigazítást, ha tényleg oda megy, akkor hálás vagyok az infóért.

Köszönöm, mert Te legalább értelemeset írtál! :)

2009. dec. 19. 10:46
 24/79 anonim ***** válasza:
24%
most mit nem lehet érteni azon, hogy morális?
2009. dec. 19. 13:35
 25/79 anonim ***** válasza:
21%
az ember van a piramis tetején-értsd: csak az ember tudja tönkretenni vagy megjavítani a világot. Persze várhatod a halaktól vagy a majmoktól is a világmegváltást... És mivel ennyien vagyunk, tápanyagra van szükségünk, ezért néha egy-két őzet is el kell ejteni. Szerintem a disznók is egyet értenének velem, hogy nem igazságos, hogy mindig csak őket öljük le :)
2009. dec. 19. 13:39
 26/79 A kérdező kommentje:

Az ember csak ront a Világon. Legalábbis a legtöbb cselekedete pusztulást von maga után, ennek "köszönhetően" eltörpülnek a valóban hasznos dolgok.

Lásd: fosszilis üzemanyagok, atombomba, biológiai fegyverkezés, radioaktivitás, fényszennyezés, betondzsungelek...

Folytassam?

Most csak egy "apró" pontot szúrtam ki az emberi tevékenységek közül. Éppen ez fájt.

Ha szerinted tiszta, szent és szép az emberi lét, akkor vak vagy. Boldog vak. "Jó" neked és a hozzád hasonlóknak.

2009. dec. 19. 22:49
 27/79 anonim ***** válasza:
61%

jaj istenem te nyomorult..asszed ha te lennél a disznó,a disznó meg az ember ő nem zabálna meg?

Amúgy meg beteges vagy.Lófaszt se tudsz a vadászatról. te komoylan azt gondolod,hogy bárki akinek ekdve szottyan akárhol,akármire és akrámennyit lelőhet? ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.. egyébként meg képzeld el pont az ember miatt nagyon sok állatnak nincs már (annyi) természetes ellensége = túlszaporodnak= felborul az egyensúly..és ha valamit elbasztál illik is rendbehozni,ezért vannak az erdészek például..de hát hülye vagy mint a s.ggem nemtudom miért koptatom a számat.beteges..

2009. dec. 20. 00:25
 28/79 anonim ***** válasza:
19%
nekem mindegy, mit hiszel, csak ne felejtsd el, hogy te is ember vagy :) kíváncsi vagyok, te mennyit rontasz a világon...
2009. dec. 20. 09:35
 29/79 A kérdező kommentje:

00:25, ha volna eszed, nem írtál volna ide. Ezek szerint élvezed.

A szavaidból látszik, hogy nem vagy valami kulturált, miért kínzol másokat?

2009. dec. 20. 20:05
 30/79 A kérdező kommentje:

Kedves 09:35!

Igyekszem minél kevesebbet rontani! :)

És próbálok nyugodt maradni. Csak amikor kilövik az ember kedvenc kutyáját, és évekkel később egy másik egy illegális csapdában végzi, akkor nehéz.

Az első egy "nemakármirelövő-engedéllyelrendelkező" vadász volt, a másik meg... :S

Köszönöm a válaszokat, és kevésbé a másokat!

A kérdést lezártnak tekintem.

2009. dec. 20. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!